El 'bailaor' Rafael Amargo durant una entrevista a Telecinco

Telecinco aconsegueix tancar 'in extremis' una entrevista amb Rafael Amargo per avui

Aquesta serà la primera entrevista que dona després d'haver declarat davant el jutge per presumpta implicació en tràfic de drogues

Rafael Amargo es convertia en notícia dimarts per haver estat detingut amb la seva dona i dues persones més, acusats de traficar drogues i pertànyer a una organització criminal. Tot i que la detenció es va produir el dimarts, la policia portava ja pràcticament un any investigant a l'artista i al seu entorn després de descobrir que existien indicis que els vinculava amb les activitats anteriorment esmentades.

Després de passar dos dies al calabós, dijous a la tarda ell i la seva dona van prestar declaració davant els jutjats de plaça de Castilla, per a respondre les preguntes del poder judicial i intentar així, aclarir els fets pels quals se'ls investiga.

El cantant tenia previst estrenar aquest divendres el seu nou espectacle, però finalment aquest debut s'ha hagut de cancel·lar, ja que no estava clar que Amargo estigués en ús de la seva llibertat per a aquest dia. Finalment, ahir a la nit el jutge va dictaminar que de moment, tant la seva dona com ell queden en llibertat amb retirada de passaport i amb l'obligació d'anar als jutjats amb certa regularitat per poder estar controlats.

Les xarxes socials i la televisió no parlen d'altra cosa

El mateix Amargo ha explicat a grans trets com de malament ho va passar dins dels calabossos, acusant al responsable d'aquest espai d'haver-li donat un tracte molt dolent, deixant-lo tancat en una sala i privant del dret que tenia de contactar amb el seu advocat. Per si no n'hi hagués prou, el lletrat d'Amargo també ha dit que aquest funcionari ha vulnerat els drets humans i que a més, ha filtrat certes informacions a la premsa, saltant-se així tot el secret professional que requereix el seu càrrec.

La veritat és que l'artista ha trobat un gran suport mediàtic i que segurament no s'esperava. Els col·laboradors de 'Sálvame' han iniciat una campanya de suport a Amargo, basant-se en l'estima que li tenen i l'amistat que comparteixen, defensant-lo de tot el que està sortint i fins i tot, demanant que es respecti la seva presumpció d'innocència, recordant que acusar sense una sentència judicial és anticonstitucional. Segurament aquest bon rotllo entre Rafael Amargo i algun dels col·laboradors més habituals de 'Sálvame', el que ha fet que l'artista es converteixi en el nou reclam de la cadena.

Rafael Amargo explicarà la seva versió dels fets

Encara que en la tarda de divendres Rafael Amargo va oferir una roda de premsa al teatre per anunciar la suspensió temporal del seu nou espectacle i va respondre totes les preguntes de la premsa, ara farà un pas més i concedirà la seva primera entrevista a la televisió per explicar la seva versió dels fets sobretot el que ha passat en els últims dies.

El compte de Twitter de  'Sábado Deluxe' ha confirmat la presència del cantaor en el programa d'avui. A partir d'aquest moment l'equip del programa s'ha posat a treballar a preu fet, ja que els convidats s'acostumen a tancar els dimarts o els dimecres, tenint un mínim marge per poder produir els continguts. Ara, l'actualitat ha obligat a canviar els plans i el resultat el veurem en unes hores en 'Dissabte deluxe' de Telecinco .