Kiko Rivera, preparat per portar la seva mare als jutjats per l'herència

El jove ha contractat els serveis d'un prestigiós bufet d'advocats

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera no dubta en emprendre una guerra judicial amb la seva mare | Instagram @riverakiko


Fa unes setmanes, Kiko Rivera es va asseure en el plató de l'especial 'Cantora, l'herència enverinada' per a 'destapar' la seva mare, Isabel Pantoja. Així, no va dubtar ni un sol minut a relatar les suposades argúcies que ella havia realitzat amb l'herència de Paquirri. Argúcies que l'afectaven a ell, perquè hi havia diners que li pertanyien i que, de fet, desconeix on són. Però també perquè havia perdut una finca que li corresponia i fins i tot perquè ara té deutes per aquestes accions.

El dj. va deixar molt clar que ho arriscarà tot en aquest assumpte. Que estava disposat a portar 'aquesta guerra' en la intimitat si la seva mare li donava explicacions en privat. Això sí, va reconèixer que, encara que es donés aquesta circumstància, seguiria endavant amb els passos judicials que corresponguessin i això està fent.

És més, ara els seus advocats han revelat un comunicat indicant les mesures que realitzaran i que poden portar a Pantoja davant el jutge.

Kiko Rivera contracta a advocats especialitzats en herències

Des de fa temps, el fill gran de la cantant ha estat recaptant documentació per a poder conèixer realment què ha fet la seva mare amb l'herència. Tant és així que se'l va poder veure acudint al Col·legi Notarial de Sevilla.

I després, una vegada que ha procedit a obtenir totes les dades que necessita, ha decidit contractar uns advocats de prestigi. En concret, ha contractat el servei del bufet d'advocats Setién & Villamor Advocats. Un bufet aquest que està especialitzat en Dret de Famílies i Successions. Tant és així que ja s'ha enxampat a Kiko Rivera sortint d'aquest bufet.

El comunicat dels seus advocats

Per tal que Isabel Pantoja sàpiga que el jove està disposat a lluitar el que és seu, els seus advocats han emès un comunicat. Aquest document que comença així: «Amb motiu de les publicacions que s'estan realitzant tant en premsa digital com escrita, xarxes socials i alguns programes de televisió i ràdio, arran d'una de les reunions mantingudes amb Francisco Rivera Pantoja en aquest despatx, ens veiem a obligats a emetre el següent comunicat de premsa».

Després d'aquestes primeres paraules es reconeix que Kiko Rivera «ha encomanat la defensa dels seus interessos a aquest bufet». Així mateix, s'exposa que no poden donar informació detallada del treball que estan realitzant amb ell per secret professional i per confidencialitat.

No obstant això, en aquest document sí que es manifesta que «només podem asseverar que Francisco José Rivera Pantoja va acudir al nostre despatx professional sol·licitant assessorament jurídic-legal en matèria successòria. Concretament respecte de l'herència del seu difunt pare, Francisco Rivera Pérez. Tanmateix, i després d'un estudi exhaustiu del principal assumpte encomanat, podem constatar l'existència d'una diversitat de fronts jurídic-legals íntimament relacionats amb el mateix i amb els quals actualment ens trobem treballant».

En aquest sentit, en el comunicat es deixa patent que «després de recopilar tota la documentació necessària per a determinar la viabilitat dels diversos procediments que es puguin plantejar, i després de mantenir diverses reunions amb el nostre client, els lletrats integrants d'aquest despatx es troben treballant. Treballant sobre les diverses alternatives existents, tant judicials com extrajudicials, per a depurar les possibles responsabilitats de totes aquelles persones que van intervenir activament tant en les gestions que van derivar de la participació hereditària del senyor Rivera Pérez, com en l'administració dels seus béns, així com en els actes posteriors que s'han realitzat fins avui».

Isabel Pantoja, en una difícil tessitura

És clar que el jove ha decidit que tota la veritat surti a la llum. I no només això, sinó que també vol que es depurin les responsabilitats pertinents de totes les persones que no van actuar concorde al que s'estableix en l'herència de Paquirri.

Una decisió ferma aquesta que tindria a Isabel Pantoja molt preocupada. Segons sembla, hi ha dos assumptes que en aquest sentit la preocupen molt. El primer és la venda que va realitzar ella l'any 1992, quan el seu fill era menor, d'una finca que li corresponia a ell i que li va donar importants beneficis. I és que haurà de demostrar que va tenir autorització judicial per a fer-la. És més, haurà de donar-li els diners corresponents a aquesta venda, que hauria d'haver-l'hi guardat.

El segon assumpte que li angoixa fa referència als diners que van venir d'Amèrica i que una part era per a Kiko i que ella havia de gestionar-li.

No obstant això, tampoc cal passar per alt que l'artista ha tingut un segon requeriment notarial per a retornar a Fran i Cayetano Rivera els objectes personals de Paquirri. En aquest cas s'ha tornat a oposar al mateix al·legant que el document que s'aporta és una fotocòpia de mala qualitat. Un argument ridícul es miri com es miri i que farà que l'advocat dels germans hagi de prendre mesures judicials més serioses.


Comentaris

envia el comentari