Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

Irene Rosales treu el seu costat més solidari en el pitjor moment de la seva vida

Irene Rosales ha tret forces en aquests durs moments per tornar la il·lusió aquest Nadal als nens i nenes més desfavorits

Aquest any s'ha tornat difícil pel clan Pantoja. D'una banda, la pandèmia sanitària, de l'altra la guerra oberta entre Kiko Rivera i la seva mare, Isabel Pantoja, que està portant més d'un disgust a la 'tonadillera' i al seu petit de l'ànima.

A tot això, se suma la mort de la mare d'Irene Rosales fa uns mesos, més la recent mort del seu pare també el passat 26 de novembre a causa d'un càncer amb el qual portava batallant molts anys. La dona del DJ s'ha quedat òrfena en menys d'un any i no està passant per un bon moment.

No obstant això, la col·laboradora de 'Viva la vida' ha agafat el toro per les banyes i té molt clar que ha de seguir endavant, tot i sentir-se completament destrossada. La fortalesa d'Irene Rosales és admirable. La jove treu coratge i continua amb els seus quefers diaris.

'El programa de Ana Rosa' ha aconseguit posar-se en contacte amb Irene per conèixer com es troba en aquests durs moments. La dona del Kiko, trista, va assegurar que «estic millor. He de tenir vida, he de tenir il·lusió, no puc perdre el meu dia a dia en estar trista».

Cert és que, tot i que han vingut mal donades, Irene té una família i dues filles menors per les quals lluitar i treure un somriure. «Tinc la meva pena, no me la traurà ningú, però tinc la meva vida i he de seguir endavant», insistia.

Un gest admirable

L'esperit bondadós d'Irene Rosales té fascinat al públic. Davant l'adversitat, Irene ha posat la seva millor cara i ha acudit, plena d'il·lusió, a la comissaria de policia més propera per donar-li una segona vida a les joguines que les seves filles ja no fan servir.

Les festes de Nadal ja són aquí i la crisi econòmica que passa a Espanya comportarà que molts nens i nenes no trobin el seu regal de Reis Mags o el Pare Noel sota l'arbre aquest any.

No obstant això, el gest de la col·laboradora de televisió, tornarà la il·lusió i l'esperit nadalenc als més desfavorits. «Això és el que ara mateix importa, que cap nen perdi la il·lusió el Dia de Reis i de totes les maneres que es pugui ajudar, ja que bona és», assenyalava Irene Rosales.

Un lluitador

Manuel Rosales moria als 67 anys, el passat 26 de novembre, després de 16 anys lluitant contra un tumor cerebral. En l'últim temps, la malaltia havia avançat molt ràpidament.

D'altra banda, el 6 de febrer d'aquest mateix any, Mayte Vázquez, la mare d'Irene també moria als 54 anys de manera inesperada. En aquell temps, Irene Rosales ja havia confessat als mitjans de comunicació que el seu pare estava «molt malalt». La família ja es temia el pitjor.