Isa Pantoja en un plató de Telecinco

Isa Pantoja, a punt de conèixer els seus germans biològics

La filla de la tonadillera podria rebre una sorpresa

Tot i que està concursant a 'La Casa Fuerte', Isa Pantoja sap perfectament tot el que passa a la seva família gràcies a Jorge Javier, qui l'està informant de tot. Ella sempre ha intentat defensar la seva mare i al seu germà a la vegada, però diumenge passat va rebre una dura notícia.  La direcció del programa li va oferir la possibilitat de trucar a la seva mare, però Isabel Pantoja va donar carpetada a la seva filla, no li va agafar el telèfon.

Sens dubte, això pot haver estat un dels pitjors moments de la seva vida, ja que la jove necessitava escoltar a la seva mare. Per si no fos poc, Chabelita també està tenint problemes dins del 'reality' amb la seva parella. Asraf està fart de la família de la seva nòvia, i així ho ha manifestat en el programa presentat per Jorge Javier Vázquez. Però aquest divendres s'ha pogut saber una notícia que farà trontollar Cantora i que arriba des de molt lluny, concretament des del Perú.

La família biològica de Chabelita

Després de molts mesos de papers i intents, Isa Pantoja va arribar a la vida Isabel Pantoja. El seu país de naixement és Perú, encara que ella se sent espanyola, com és obvi. Isa Pantoja mai ha volgut saber res de la seva família biològica. La veritat és que no li fa mal que l'haguessin donat en adopció, ni tan sols els guarda rancor. En alguna entrevista ha reconegut que no els importaria conèixer-los, però que no els tindria cap afecte especial, ja que per a ella són uns desconeguts.

Com hem dit, actualment la jove no té cap mena de contacte amb la seva família biològica. La seva mare recentment ha concedit alguna entrevista, i la realitat és que la semblança física és sorprenent. Ara, 'Informalia' ha donat a conèixer que una productora de televisió està negociant amb la família biològica d'Isa Pantoja per portar-los a Espanya des del Perú i diverses persones apunten al fet que tot formaria part d'un entramat per colpejar Isabel Pantoja. La idea és que aquests familiars viatgin a Espanya per aparèixer en un plató de televisió amb l'objectiu de felicitar les festes a la seva filla biològica. Això seria una sorpresa per Chabelita, però segur que acabaria sent l'estocada definitiva a la tonadillera.

Els germans volen conèixer-la

Tots estarien disposats a venir a Espanya gràcies al pagament d'una gran quantitat econòmica. La família biològica d'Isa Pantoja és força humil, motiu pel qual no els vindria gens malament aquesta quantitat de diners. 'Informalia' fins i tot ha donat dades desconegudes dels pares biològics d'Isa P. Juan Carlos Rodríguez Tintaya, el pare biològic resideix a Arequipa amb la seva parella i els seus cinc fills. L'home peruà té moltes ganes de veure a la filla de la tonadillera. Encara li crida Celeste, el nom que va rebre allà al Perú, i és més, els seus germans també estarien entusiasmats. 

La veritat és que això seria una veritable bomba per a tothom. Veure a Isa Pantoja retrobar-se amb la seva família biològica podria ser un dels millors moments mai viscuts a la televisió. A l'artista segur que no li fa res d'il·lusió això, ja que ara mateix massa té amb el conflicte amb Kiko Rivera.