IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La «mala elecció» d'Emma García que li ha portat moltes crítiques

No va agradar gaire un dels seus conjunts d'aquest cap de setmana

Emma García és una de les presentadores que més es preocupen per anar a la moda d'ençà que va començar la seva carrera a Telecinco, tant en els seus inicis a 'A tu lado' com després a 'Myhyv' i en el seu actual programa, 'Viva la Vida'.  Els seus seguidors normalment acostumen a aprobar allò que duu posat però alguna vegada li comenten que ha comès una patinada. 

És habitual que abans de començar els seus directes que comparteixi primer el seu 'look' del dia a les seves xarxes socials, especialment a Instagram. La seva darrera elecció per aquest cap de setmana era molt atrevida i sembla que no va entusiasmar gaire a les xarxes. 

 

De l'horror a comparacions amb altres presentadores

Una petita minoria s'anima a alabar el seu atreviment però la majoria coincideixen en què no va ser la millor elecció: «Emma aquest 'look' no m'agrada amb lo maca que ets no t'afavoreix», o li recorden que ve de lluny: «fa setmanes que vesteixes fatal».   

La presentadora, però, encara ha d'agrair que la tònica dels missatges no ha sigut tan cruel com alguns altres: «Amb aquest vestit semble Maria Teresa Campos, no és per la teva edat» o «Mare de Déu quin horror. Terrible com cap de setmana rere cap de setmana. Horribles els estilismes d'aquesta dona».  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari