Júlia Otero pateix una pèrdua irreparable: «Era una més de la família»

La periodista ha compartit el trist missatge a través de les xarxes socials

Perdre al teu animal de companyia és un cop dur perquè et deixa un buit molt gran. Fa poc més d'una setmana, Tania Llasera, ho explicava després d'anunciar la mort de la seva gosseta Mila. Ara també ho ha explicat la directora i presentadora de 'Julia en la Onda' a Onda Cero, Julia Otero. La periodista, que ha compartit la trista notícia a través de les xarxes socials, ha assegurat que està passant per uns moments molt difícils.

Lúa, la seva gosseta, va morir el passat 7 de gener, després d'haver compartit 13 anys juntes. 13 anys que assenyala que «mai volaran de la meva memòria». Malgrat que fa més de dues setmanes, Otero no ha estat capaç d'explicar-ho fins ara: «No he pogut veure imatges de la meva Lúa fins avui».

La xarxa es bolca en missatges d'ànims

Poc després de compartir la notícia amb els seus seguidors, els usuaris d'Instagram no han dubtat en mostrar el seu suport a la periodista a qui han dedicat gairebé 700 missatges d'ànims i suport. Otero no ha pogut evitar emocionar-se en rebre tantes mostres d'afecte i ha volgut compartir una nova publicació tot donant les gràcies pels missatges rebuts: «Em reconforta saber que hi ha tanta bona gent que entén el dol per Lúa».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari