IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Matamoros viu el seu moment més difícil per culpa de la seva malaltia

El col·laborador continua sense millorar del seu glaucoma i ja ha perdut la visió en un dels seus ulls

Després de mantenir-ho ocult durant molt temps, Kiko Matamoros va confessar fa aproximament un any la batalla que dur a terme diàriament contra una greu malaltia. «Fa uns nou anys em van diagnosticar el glaucoma. Tenia llavors sobre un quaranta per cent de visió en l'ull dret i una mica minvada la de l'esquerre»

El pas del temps sembla que no estaria fent cap altra cosa que empitjorar la visió del conegut col·laborador de 'Sálvame'. I és que el glaucoma és una malaltia considerada incurable i que, de no seguir les recomanacions mèdiques, acaba produint la ceguera total en poc temps. 

La seva vida diària amb el glaucoma

Ara per ara, Matamoros confirmava que «no tinc visió en l'ull dret. En l'altre tinc suficient... vaig perdent visió però espero que tardi». Amb aquestes paraules explicava als seus companys que el problema ocular avança, començant a afectar a la seva vida quotidiana. 

Entre altres coses, admetia que «a la nit no condueixo i de dia cada vegada ho faig menys. Encara que tinc la meva llicència de conduir, tinc limitacions». Per una altra banda, explica que no ha patit molts canvis en la resta de la seva rutina sí que «alguna pinya em clavo o algun objecte em menjo».   

El que és sorprenent és que confessi que gran part del seu estat de salut és culpa de no seguir les recomanacions mèdiques. «No he complert perquè prefereixo viure a la meva manera... la qualitat de vida és segons es miri. Prefereixo la meva qualitat de vida a com altres l'entenen», es justificava. Tot i això ell no perd l'esperança de no haver de viure la pitjor conseqüència: «També em van dir que, en un termini més o menys optimista, que podria durar la cosa 10 anys». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari