Kiko Matamoros reacciona a la ruptura de Makoke i Tony Spina

El col·laborador de 'Sálvame' ha volgut tirar d'ironia assegurant que estava molt trist

Muntatge fotogràfic de Kiko Matamoros i Makoke amb Tony Spina
Kiko Matamoros ha ironitzat sobre la tristesa que sent per la ruptura de la seva exdona amb Tony Spina | CatalunyaDiari.cat

El darrer dissabte Makoke confessava a ‘Viva la vida’ que la seva relació amb Tony Spina havia acabat, després d’un any sortint junts. Entre llàgrimes, l’exdona de Kiko Matamoros confessava que estan en etapes diferents i que «si hagués tingut 25 anys, seria el pare dels meus fills, però estem en etapes diferents», deixant palesa que la diferència d’edat, i les ganes de Tony Spina de formar una família, haurien estat els impediments més grans a l'hora de continuar amb la relació.

 

Kiko Matamoros pronuncia les seves primeres paraules al respecte

Per la seva banda, el seu ex Kiko Matamoros ja ha estat preguntat per la notícia de la ruptura entre Makoke i Tony Spina, i sembla que el tema ni li va ni li ve: «M’estic emportant un disgust...», ha ironitzat el col·laborador de ‘Sálvame’, afegint: «No em produeix tristesa, alegria, ni res… Fa temps que estic desvinculat emocionalment d’aquesta senyora. Està fora de la meva vida», ha assegurat.

 

Makoke donant la notícia de la seva ruptura en directe a 'Viva la vida'
Makoke, en un mar de llàgrimes mentre donava la notícia de la seva ruptura amb Tony Spina | TELECINCO

Però la cosa no va quedar aquí, ja que Kiko Matamoros tenia la metralleta carregada per disparar contra la que va ser la seva dona durant més de 20 anys, i amb qui va tenir una filla.

 

Així doncs, va aprofitar l'ocasió per fer un comentari a les declaracions que havia realitzat Makoke sobre la seva ruptura, assegurant que si ella hagués estat més jove, Spina s’hauria convertit en el pare dels seus fills: «No sé si als seus fills els hagués agradat que Tony fos el seu pare», va etzibar el col·laborador.

No content amb això, Matamoros també va fer un comentari sobre les explicacions que la seva exdona va donar per justificar la ruptura: «Com a espectador, el relat em va semblar en un to molt confós, molt incoherent, no entenia res, no sé si estava parlant en clau...».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari