La cantant catalana Beth celebra el seu aniversari de la forma més especial

Les imatges no deixen a ningú indiferent, i menys als seus fans, que han aprofitat l'ocasió per a felicitar-la

Beth Rodergas
Beth Rodergas ha celebrat els seus 38 anys | Twitter (@alcotxetv3)

La cantant catalana Beth Rodergas no només està de celebració per les festes de Nadal, sinó perquè aquest passat 23 de desembre ha estat el seu aniversari.

La que es va fer famosa per la seva participació en la segona edició d''Operación Triunfo' i la qual va representar a Espanya al festival d'Eurovisió amb la mítica cançó 'Dime', ja celebrat els seus 38 anys. I ho ha fet d'una manera molt especial: compartint un vídeo de quan era petita al seu perfil d'Instagram. 

Mare de família i amb uns ideals polítics molt clars

Les imatges no deixen a ningú indiferent, i menys als seus fans, que han aprofitat l'ocasió per a felicitar-la. També ho han fet els seus amics, els quals, li desitgen molts més anys de salut i de compartir vida amb la seva bonica família. Beth és mare de dos fills, la Lia i en Kai, i combina la seva faceta més maternal, amb la d'empresària i cantant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... en realidad sigo siendo la del video, y que por muchos años así sea . #happybirthdaytome

Una publicación compartida por Beth Rodergas (@bethrodergas) el

És propietària d'una línia de roba infantil i interpreta temes per a tots els teatres de Catalunya. També acostuma a posicionar-se políticament i, en alguna ocasió, ha parlat de què pensa de situacions com la sentència del procés. No hi ha dubte que encara queda molta essència d'aquella nena que va néixer fa ja 38 anys a Súria (al Bages) i que, com mínim, està disposada a seguir regalant el seu art i carisma 38 anys més. Per molts anys Beth!

També et poden interessar..


Comentaris

envia el comentari