Beth

Beth Rodergas surt a la palestra amb un tuit criticant la convocatòria de les eleccions

«Ens van colpejar per posar urnes. Ara resulta que els hi encanta posar-les»

La quarta convocatòria d'eleccions generals en quatre anys ha fet parlar, com a mínim. L'opinió pública no obstant sembla conduir a una única interpretació: malestar, indignació i desassossec. Així, sovint, nombroses personalitats valoren les gestions del Congrés de Diputats i «la incapacitat» dels polítics per a formar govern. Aquesta vegada, ha sortit a la palestra Beth Rodergas, la cantant catalana que es fa fer famosa al programa 'OT' i va representar Espanya a Eurovisió l'any 2003.

Un tuit poc polèmic

D'això ja en fa més d'una dècada i ara Rodergas ha demostrat públicament ser una gran interessada en política i sobretot en el procés independentista. Ho va provar l'Onze de Setembre i avui ha evidenciat la seva ideologia:  «Ens van colpejar per posar urnes. Ara resulta que els hi encanta posar-les», ha declarat l'artista en el seu compte de Twitter. 

El tuit ha rebut multitud de respostes —majoritàriament de suport—, en què enaltien el sentiment catalanista compartit amb la cantant. «Es pot dir més alt però no més clar», ha exclamat una usuària de la xarxa. 

També et pot interessar...