La jutge inicia tràmits per portar al Suprem a Laura Borràs per suposat tripijoc de contractes

Laura Borràs assegura que va morir per moments el dia del seu part

La diputada de JxCat ha explicat en una entrevista a la ràdio que va entrar en parada i el seu pare la va reanimar

La portaveu de JxCat al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha confessat en una entrevista a 'Ràdio 4' que  va patir complicacions durant el part de la seva filla que van provocar que estigués a punt de perdre la vida: «Jo em vaig morir, ho vaig donar tot».

Borràs ha explicat que durant el part va patir una  hemorràgia interna, una peritonitis, un xoc hipoglucèmic i una parada, és a dir, es van produir tot un seguit de fets que «tècnicament em van portar a morir-me i després tornar» ha assenyalat mentre afegia que va ser el seu pare qui la va reanimar.

Borràs
Borràs pateix una anèmia crònica com a conseqüència de les complicacions que va patir durant el seu part | CatalunyaDiari.cat

 

Una anèmia crònica

La diputada de JxCat ha assenyalat que les complicacions que va tenir durant el part li han deixat un seguit de seqüeles amb les quals ha de lluitar cada dia. «Em van intervenir a l'UCI, dos anys amb transfusions de sang, un periple una mica complicat» i a més pateix una «anèmia crònica» quelcom que fa que la diputada estigui sempre amb les defenses baixes «ho agafo tot, estic sistemàticament constipada des d'ara fins al mes de maig» ha afegit.

És per això que Borràs confia més en «l'actitud» que en la «naturalesa humana» i assegura que valora molt «el fet d'estar aquí» perquè «vaig perdre la vida el dia que ella va néixer. Em vaig morir i després vaig tornar». D'això en fa 19 anys i, per sort, la seva filla va sortir il·lesa del part. 

També et pot interessar...