Imatge arxiu Goya

Surt a la llum el nom del famós que va cridar «Estefanía» als Goya

El crit d'un dels participants del programa 'La isla de las tentaciones' s'ha fet viral

El famós «Estefaniiiiia!» del programa  ‘La isla de las tentaciones’ de Mediaset, s’està convertint en viral i traspassa fins i tot la televisió, ja que ha esdevingut el crit de moda fins a tal punt que  s’ha colat en directe a la gala d’entrega dels premis Goya.

I és que aquest darrer cap de setmana, en directe durant la gala d'entrega dels premis del cinema espanyol, quan era el torn de dir el nom de la guanyadora del Premi Goya a la millor actriu protagonista, un espontani va cridar  «Estefaniiiiia», fent riure a bona part dels assistents a l’auditori, i convertint el crit en un dels moments més comentats de la nit.

L'espontani és l'humorista Jorge Cremades

S’ha especulat molt sobre l’autor del crit, i ahir diumenge es revelava a través de la ràdio que havia estat obra del còmic  Jorge Cremades. Ell mateix ha confirmat ser l’autor i a més ha comentat que els assistents cridaven el famós «Estefania»  pels passadissos de la gala: «No paràvem de fer l’idiota amb la frase, hi havia més gent que la cridava», ha explicat Cremades, confirmant que la reacció per part dels assistents va ser molt bona i que molta gent va riure amb la broma.

  

En el seu Instagram, Cremades reconeix que va gaudir molt de la gala i que bàsicament, s’ho va passar pipa: «Va ser molt divertit tot. De les millors gales de la història per mi», a banda de confirmar que el seu crit no va suposar cap problema i ningú li va demanar explicacions pel seu moment espontani.

També et pot interessar...