Kiko Matamoros després de la seva operació: «No vull renunciar a viure»

El col·laborador de 'Sálvame' ha explicat que va haver d'enfrontar-se a algunes complicacions durant la intervenció a causa de la inflamació de la uretra
Kiko Matamoros va sortir molt positiu de l'hospital | GTRES

 

Kiko Matamoros ja pot dir que després de la tempesta sempre arriba la calma. Almenys fins al moment i després de saber que la seva operació de bufeta no ha estat, finalment, tan greu com es pensava en un moment.

 

Segons ha explicat el col·laborador de 'Sálvame' en una entrevista a la revista 'Lecturas': «Estic bé, físicament amb alguna molèstia perquè estic sondat i tens algun espasme per la ferida de la uretra, però bé. I animat. No vull renunciar a viure».

 

 

Una complicació amb la uretra

Tal com ha informat Matamoros, malgrat el greu diagnòstic que li van fer els metges abans d'operar-lo, s'ha pogut confirmar que només tenia un tumor i no diversos i que, el que havien vist els especialistes, eren adherències. Per tant, la seva extirpació ha estat molt més senzilla i, com a conseqüència, la seva recuperació també.

 

Això no obstant, el col·laborador ha assegurat que va patir alguna complicació durant la intervenció relacionada amb la inflamació de la uretra. «Va anar bé, només va haver-hi una complicació, van haver d'obrir-me la uretra perquè no passava l'aparell. Com m'havien sondat tres vegades abans, es veu que la uretra s'havia inflamat i estava una mica obstruïda. S'ha hagut d'obrir i això ha complicat una mica la recuperació», ha explicat.

 

Kiko Matamoros ha explicat que, finalment, només tenia un tumor a la bufeta | Telecinco

 

A l'espera dels resultats definitius

Ara, el col·laborador espera els resultats finals de l'anàlisi del tumor i el tractament que haurà de seguir d'ara endavant per acabar de recuperar la seva salut. Cal destacar que Matamoros ha estat en tot moment acompanyat per la seva família, en especial, de tots els seus fills que han decidit deixar de banda les diferències amb el seu pare i donar-li suport en aquests moments tan difícils. Per la seva banda, la seva parella Marta López també ha estat en tot moment al seu costat i ha manifestat que no el deixarà sol en aquesta lluita.

 

També et poden interessar...