Imatge d'Emma García.

Emma García descobreix que José Antonio Avilés no és l'únic: «A la competència»

Emma García, de pedra davant l'adeu de dues cares conegudes

Emma García ha viscut de primera mà la llarga crisi d'audiència que ha fet saltar les alarmes a Telecinco.

Després d'estar 33 mesos superant la cadena rival, Emma García ha vist com aquest lideratge se n'anava en orris i ha intentat posar una solució. Ho ha fet amb diverses mesures per canviar el panorama actual de la televisió. Volia que els espectadors tornessin a confiar en la cadena de Telecinco.

La primera iniciativa que va prendre la direcció de Fuencarral va ser prescindir de Ya son las ocho. I el programa que presentava Sonsoles Ónega va ser reemplaçat per una hora més de Sálvame. Això sí, les dades no van ser les que s'esperava Paolo Vasile.

Emma García sap que la sortida massiva és un fet

A més, l'empresa italiana també es va veure sorpresa per la sortida de Sonsoles Ónega cap a la competència. Va haver de fer diversos moviments de presentadors, com va ser el cas de Joaquín Prat.

Per si no n'hi hagués prou, Emma García va veure com el seu programa dels caps de setmana, Viva la vida, era cancel·lat dos mesos abans de finalitzar les seves emissions.

Emma García seriosa
Emma García, testimoni de la crisi d'audiència de Mediaset. | Telecinco
 

Una decisió que va sorprendre molts treballadors del plató de Cuarzo. Algun, com Elia Gonzalo, ara a Antena 3, va lamentar que no s'hagués continuat apostant pel programa presentat per Emma García.

I és que afirmava que l'audiència no li havia donat a l'esquena com per haver de plegar tan aviat. La veritat és que després del tancament de Viva la vida molts col·laboradors es van quedar sense feina. I altres han intentat recol·locar-se en altres programes i, fins i tot, de fora de Mediaset.

Emma García s'assabenta de dos fitxatges que se'n van a la competència

Per exemple, María Verdoy, copresentadora amb Emma García d'aquest espai, és l'actual conductora de Ya es mediodía amb Miquel Valls fins que torni de vacances Joaquín Prat.

Emma García primer pla
Emma García ja sap quina és la nova feina de dos excompanys. | GTRES
 

A més, Suso Álvarez també col·labora en aquest mateix espai i Ana María Aldón ha fitxat per Ya es verano, el format que ocupa la mateixa franja horària que Viva la vida, que conduïa Emma García.

Emma García també ha vist com José Antonio Avilés ha fitxat per Sálvame. I és que el programa de La Fábrica de la Tele ha anunciat fa uns dies que comptaria amb el col·laborador cordovès per a la nova temporada.

Emma García, en xoc pels acomiadaments

Ara sabem el que ha passat amb alguns dels reporters que acompanyaven Emma García en el programa que va finalitzar les seves emissions el 24 de juliol. Irina García i Adrián Pérez formaran part de l'equip del nou format de TVE que presentaran Lourdes Maldonado i Marc Calderó.

Calderó era una altra de les cares visibles de Telecinco que substituïa en el període estival Sonsoles Ónega a Ya es mediodía. La veritat és que ha fet el pas d'anar-se'n a treballar a un altre grup de comunicació.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile sap que molts han marxat a la competència. | GTRES
 

Cuarzo serà la productora d'aquest nou format presentat per Calderó que s'emetrà a TVE. Així, ha quedat clar que han repescat alguns dels redactors amb qui van treballar a Viva la vida.

Pel que fa a Emma García, fins ara no s'han donat detalls del nou projecte que Telecinco li plantejarà a la veterana periodista basca.

El que sí que ha quedat clar és que a partir del setembre Emma García tornarà amb un nou format. Això sí, encara no sabem si serà similar al que ha presentat els últims quatre anys els caps de setmana de Telecinco.