Imatge d'Emma García

Emma García descobreix que ja ha pres una decisió i que no tornarà amb ella

Emma García és conscient que ha decidit anar per un nou camí

Emma García ja sap què vol fer. Després d'uns quants mesos allunyat de la televisió, l'excol·laborador d'Emma García sembla que ja sap què vol fer amb el seu futur laboral. 'Fiesta' l'ha estat citant durant aquests dos mesos cada cap de setmana perquè anés a plató, però era ell el mateix qui desestimava aquestes invitacions.

 García va arribar a dir que potser encara no estava preparat, però sembla que la realitat és una altra i que potser no voldria tornar a la tele. Informacions que es barregen amb les obtingudes per Informalia uns dies enrere fan sorgir aquesta possibilitat.

Imatge de Jorge Pérez
Això és el que se sap de l'excompany d'Emma García | GTRES

 

Emma García sap que al seu programa no tornarà

Òbviament, si Jorge Pérez decideix anar a la televisió de nou, i en concret a un programa del cor com és 'Fiesta', haurà de parlar sobre aquests mesos i, sobretot, sobre el seu idil·li amb Alba Carrillo. Tot i això, el que va ser col·laborador d'Emma García té clar que no vol tornar a parlar d'aquest assumpte.

Així, mentre ell publica al seu Instagram que ha tornat a centrar-se en la seva carrera com a model en una desfilada a càrrec de Félix Ramiro, Informalia té altres exclusives. Aquesta desfilada va ser fa quinze dies, quan el dissenyador va tornar a pensar-hi per portar els seus vestits.

Ara, ha estat Jorge Pérez qui ha donat una altra pista sobre el seu futur professional. Ho ha fet a través de 'stories' amb el missatge «tardes d'Acadèmia Prefortia». De fons, hi havia una imatge d'una pantalla d'ordinador amb continguts teòrics de les oposicions de guàrdia civil.

'Story' de Jorge Pérez
'Story' de Jorge Pérez preparant-se per tornar a la Guàrdia Civil | INSTAGRAM @JORGEPEREZDIEZ

Aquesta acadèmia està especialitzada en ajudar a preparar les oposicions per entrar al cos o bé per pujar de rang. Com que Jorge ja és guàrdia civil, podria estar buscant pujar i centrar-se de nou en aquesta via.

Aquesta és l'única notícia que es té assegurada per part del col·laborador d'Emma García. Ara bé, a Informalia li han arribat notícies diferents assegurant que Jorge estaria negociant estar com a col·laborador a plató en la pròxima edició de 'Supervivientes' .

Emma García és conscient que no vol parlar-ne

Tot i això, segons apunten des del mitjà, les negociacions s'estan allargant perquè Jorge no vol parlar del que va passar amb Alba Carrillo. Per tant, si fos col·laborador de 'Supervivientes' parlaria exclusivament del programa i de la seva experiència en ell com a guanyador de l'edició de 2020.

Imatge de Jorge Pérez
L'excol·laborador d'Emma García podria estar negociant amb Mediaset per anar als platós de 'Supervivientes' | TELECINCO

Les seves exigències, no totes les productores ni programes estan disposades a acceptar-les. Tal com explica aquest mitjà, l'excol·laborador de 'Fiesta' ja ha estat en negociacions amb altres espais televisius, però cap accepta el seu retorn si ell no vol parlar del que ha passat.

Si Jorge estigués disposat a parlar després de tot el que s'ha rumorejat sobre el tema aquests dos mesos, la seva exclusiva seria una bomba per a qualsevol programa. Tot i això, atès que el seu principal desig és no tornar a treure aquest tema, el guanyador de 'Supervivientes' hauria rebutjat exclusives, programes i revistes.

Però, com diem, això ho confirma Informalia segons fonts properes a Mediaset. El que està assegurat és el que el mateix Jorge Pérez va publicar al seu Instagram sobre seguir amb la seva carrera a la Guàrdia Civil i qui sap si en el modelatge també.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp