Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera i les proves que demostren que no porta una vida sana

Kiko Rivera enganya els seus seguidors i pot sortir-li car

Kiko Rivera va fer creure a tota la seva gent que canviaria les seves rutines diàries després d'aquell ensurt que va tenir el 21 d'octubre del 2022. Aquell dia va patir un ictus que el va tenir ingressat a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla durant tres dies.

Kiko Rivera sembla haver menyspreat els consells dels metges, que van ser molt contundents amb ell. I és que li van deixar clar que havia de deixar de banda aquella vida carregada d'excessos, que no li feia gens bé al seu organisme, sobretot després de patir un ictus que va deixar tota la seva família consternada.

Així les coses, Kiko Rivera ha estat enxampat amb una actitud gens favorable per al seu benestar. I és que, malgrat el que ens ha venut des que li va passar respecte a aquell problema de salut, la realitat és una altra. Ja ningú es pot creure el que afirmava: que era un home nou i que havia canviat els seus hàbits de forma contundent.

Kiko Rivera enganya tothom després de revelar-se la crua realitat

Kiko Rivera era ahir a Madrid després de ser convidat per David Broncano a 'La Resistencia'. Allà, el DJ oferia una entrevista en què semblava que Kiko havia canviat de debò d'actitud davant de la vida.

Així de contundent ho confessava davant del presentador de Movistar+. «Les coses passen per alguna raó», deia tot just començar l'entrevista.

Imatge de Kiko Rivera a 'La Resistencia'
Kiko Rivera a 'La Resistencia' | YOUTUBE

«M'he tret uns quilos de sobre i he decidit prendre'm la vida de manera més tranquil·la. No fumo, no bec, no em drogo», deixava anar al conegut teatre on es grava cada tarda 'La Resistencia'.

El cas és que uns minuts després d'abandonar aquesta entrevista, a última hora de la tarda, Kiko Rivera ha estat enxampat in fraganti. Ha estat enregistrat per unes càmeres que han destapat la seva gran mentida.

 

La gran mentida de Kiko Rivera que deixa tots incrèduls

Han estat els companys d'Europa Press els que han tirat a terra unes declaracions que havia fet minuts abans amb David Broncano. Amb tot, aquest ha estat enxampat menjant-se una hamburguesa de grans dimensions i fumant una cigarreta. Tot plegat, queda palès que el fill d'Isabel Pantoja encara no ha escarmentat.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera no es recupera | Instagram

Després de presumir que s'havia adonat de com n'és d'important la salut, juntament amb el seu representant i diversos amics, se'l va veure mostrar la seva pitjor cara. Pèrò, el pitjor és que ha enganyat els seus seguidors, que es pensaven que Kiko, s'havia adonat del problema que tenia de debò.

Kiko Rivera, enxampat menjant-se una hamburguesa i fumant

La veritat és que abusar dels greixos que conté una hamburguesa i fumar de nou és una cosa que tenia estrictament prohibida. Això suposarà un cop dur per als que més l'estimen i, especialment, per a Irene Rosales.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Després d'assabentar-se de la gran mentida, Irene Rosales està molt descontenta amb el seu marit Kiko | La Noticia Digital

A la seva dona, que semblava haver reconduït el bo de Kiko, ja li ha quedat clar que no ho ha aconseguit. Segur que s'emporta una gran esbroncada quan torni a casa seva, a Castilleja de la Cuesta.

Caldrà esperar per veure si Kiko ofereix alguna mena d'explicació després de sortir a la llum aquestes controvertides imatges que tornen a deixar en molt mal lloc el cosí d'Anabel.

Un altre pas en fals del DJ, que ha decidit mentir sobre el seu nou estil de vida, o això és el que sembla després del que hem pogut veure aquest dimarts al centre de Madrid.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp