Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'

Isabel Preysler s'assabenta de l'embaràs que ho canvia tot abans de la boda

Isabel Preysler sap la veritat

Isabel Preysler va conèixer ahir els rumors que es van expandir ràpidament i que van fer trontollar tota la família. Un vídeo de TikTok del qual 'Y ahora Sonsoles' se'n feia ressò en directe i ho comentava amb els seus col·laboradors.

La filla d'Isabel Preysler, Tamara Falcó, estaria embarassada segons ha assegurat el periodista Abel Planelles a la xarxa social esmentada. El vídeo començava així: «Superbomba en exclusiva: Tamara Falcó està embarassada».

Cal recordar que aquest jove va endevinar l'embaràs de María Pombo quan encara no havien dit res, així com la relació entre Laura Escanes i Álvaro Luna. Potser té fonts molt fiables?

Bé, precisament de les fonts parla en aquest nou descobriment per a Isabel Preysler. «Així m'ho asseguren fonts properes a la mateixa Tamara», assegura el jove periodista. I per si no havia quedat clar, ho tornava a matisar: «Tamara Falcó espera el seu primer fill amb Íñigo Onieva».

La filla d'Isabel Preysler està embarassada?

Sens dubte, això suposaria una nova bomba per a la família d'Isabel Preysler quan queden només cinc mesos per a la boda. Si fos certa aquesta informació, la marquesa de Griñón podria casar-se amb Íñigo estant ja de més de sis mesos, de manera que la panxa seria difícil de dissimular.

És cert que la filla d'Isabel Preysler ha dit diverses vegades que li agradaria ser mare, que és un desig que té des de fa molts anys. No obstant això, haurà arribat el seu tan anhelat moment de convertir-se en mare?

Íñigo Onieva ha parlat sobre això amb Informalia i, amb un sec «no és veritat», desmenteix la notícia que ha explicat el periodista a través del seu TikTok. De la mateixa manera ho ha fet la representant de Tamara en una conversa amb Diez Minutos: «és clar que no està embarassada».

Fotomuntatge de Tamara Falcó, Isabel Preysler i Íñigo Onieva
L'entorn de la filla d'Isabel Preysler ha negat el seu embaràs. | Catalunya Diari

Així, de moment, el seu entorn nega la notícia. Potser són certs els rumors, però potser també és massa aviat per fer-ho públic si estigués embarassada molt poc temps. Per això, de moment, neguen la notícia i Isabel Preysler haurà d'esperar una mica més per tornar a ser àvia.

Notícies de l'esdeveniment de l'any: la boda de la filla d'Isabel Preysler

Després que Tamara Falcó no perdonés un petó d'«un nanosegon al metavers», la veritat és que ella i Íñigo Onieva es van reconciliar. Així, els seus plans de boda continuen endavant i en tan sols cinc mesos es donaran l'esperat 'sí, vull'. Se sap que l'enllaç tindrà lloc el pròxim 17 de juny a la finca de El Rincón, que ja ha posat a la venda per set milions i que vendran després de l'esdeveniment.

Els queden molt pocs mesos per acabar tots els preparatius de la boda. Malgrat la seva ruptura, van voler continuar endavant amb la data que tenien establerta abans de conèixer la infidelitat per part de l'empresari en aquell festival americà.

Així, la filla d'Isabel Preysler va explicar a 'El Hormiguero' que Íñigo li havia tornat a demanar matrimoni. Aquesta vegada al Pol Nord, mentre gaudien d'uns dies de descans i relaxació envoltats de neu.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp