Foto d'Anabel Pantoja

L'exmarit d'Anabel Pantoja confirma els rumors sobre el seu primer fill

Anabel Pantoja assumeix les clares intencions del canari

Anabel Pantoja s'ha quedat en xoc després de veure la resposta que ha donat Omar Sánchez, l'home que ho va compartir gairebé tot amb ella. El cas és que al seu exmarit li han preguntat si li agradaria ser pare amb la seva parella actual, Marina Ruiz.

Cal recordar que Omar Sánchez es va enamorar fins als ossos de Marina Ruiz després de conèixer-la en la primera edició de 'Pesadilla en el paraíso'. Al 'reality', la complicitat entre tots dos era tan gran que es van embolicar de cop i volta. Després de sortir d'aquella granja gaditana, la seva relació va seguir vent en popa, malgrat la poca esperança que hi tenia la gent.

Molts van criticar Omar Sánchez pensant que volia fer una 'carpeta' per anar progressant al concurs i que, en acabar el programa, deixaria a l'estacada Marina Ruiz; però res més lluny de la realitat.

Captura d'un story d'Omar Sánchez amb la seva xicota Marina Ruiz.
Omar amb la seva xicota, Marina. | Instagram @omar_sanchez33

L'ex d'Anabel Pantoja disposat a parlar de la seva futura paternitat

Actualment, Omar i Marina viuen a cavall de Còrdova i Gran Canària, i cada dia pensen més plans de futur. Fins i tot, qui sap si aviat podrien convertir-se en pares…

El canari ha fet unes declaracions en què ha contestat una pregunta en una de les típiques seccions d'Instagram de 'Preguntes i Respostes'. Així doncs, l'exmarit d'Anabel Pantoja ha estat contundent davant d'una pregunta que tots els seus seguidors volien obtenir certa resposta. Aquesta ha estat la confessió de l'ex d'Anabel: «Fa mesos que no ens separem i la veritat que cada dia estem més enamorats».

«Si la nostra relació continua igual o millor…»

«Soc una persona que sempre ha volgut ser pare, si la nostra relació continua igual o millor… mai no se sap, ella ja ho sap», sentenciava. El cas és que Omar no veu més enllà de la seva noia, una dona amb qui ha tornat a tenir il·lusió en l'amor després de la ruptura amb Anabel Pantoja.

A més, Omar no descarta en cap moment tornar a passar per l'altar després de fer-ho fa un any i mig amb la neboda de la tonadillera. El noi es casaria amb la Marina sense dubtar-ho. «Totes les coses passen per alguna cosa i perquè hagi sortit malament una vegada no vol dir que en surti una altra vegada. La vida és una aventura que només es viu una vegada», assegurava el canari, que està més decidit que mai a viure la vida amb la seva parella actual..

Anabel Pantoja assumeix que el seu exmarit l'ha oblidada

«Ha costat mesos tornar a trobar la felicitat, però des de fa uns mesos soc molt feliç. No només per la persona que tinc al meu costat cada dia, que és meravellosa, sinó per la vida que tinc», s'ha esplaiat a les xarxes socials.

Alhora, Omar ha tret una lliçó dels errors del passat. «He après a valorar-me, aprendre dels meus errors i saber què és el que realment vull a la meva vida. També tinc uns amics i una família increïble, soc un afortunat a tenir-los per tenir-los a tots i gaudir-ne cada dia», ha exposat el canari.

Quant a l'àmbit personal, el televisiu ja ha superat amb escreix l'etapa que va viure amb Anabel Pantoja i al terreny més estrictament professional ha patit canvis. «He pres la decisió de tancar l'escola, però no la botiga en línia de roba. De vegades a la vida s'han de prendre decisions per intentar nous projectes. Hi ha etapes a la vida i l'escola va ser una experiència inoblidable durant dos anys que vaig aprendre moltíssim», ha dit amb certa nostàlgia el bo d'Omar.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp