Imatge de Dani Alves amb la samarreta del Brasil.

Revés per a Alves just després del divorci: perd sobtadament el seu suport a presó

La dona de Dani Alves, Joana Sanz, li hauria demanat el divorci a través dels seus advocats

Alves es queda sol a Brians 2. El passat dimarts, a les 17.00 hores, el que havia estat el seu company durant tot aquest temps al centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires va sortir de la presó. Coutinho, company d'Alves i exguardaespatlles de Ronaldinho, compta amb un permís per sortir de la presó. 

Quelcom que ha provocat que Alves hagi passat la nit sol a la seva cel·la. De fet, a l'hora de la sortida de Coutinho, diversos periodistes es van aplegar a les portes del centre de Brians per a veure si feia alguna declaració. 

Tapat de dalt a baix, el pres no va voler fer declaracions i es va mostrar força polèmica amb alguns periodistes. I és que, sense anar més lluny, va etzibar un cop a una càmera de Cuatro, sense que l'incident anés a més. 

Divorci i sense company

I d'un dia per l'altre. Si bé és cert que el company de Dani Alves tornarà al centre penitenciari, també ho és que es tractarà de la primera nit que Alves passarà sol a Brians 2. La notícia, així mateix, arriba hores després de la filtració del divorci de la seva dona, Joana Sanz. 

Imatge de Dani Alves.
Dani Alves passa la primera nit sol a la presó de Brians. | EP

Sanz, que va contraure matrimoni amb Alves el 2017, li hauria demanat el divorci a través dels seus advocats, ja que Alves s'hauria negat a veure-la. Veient-ho, hauria negat el vis a vis. «Dani Alves li va dir a Joana que no volia fer el vis a vis i el divorci li ho van comunicar els advocats de Joana», van dir a Telecinco

Joana Sanz, així mateix, ha reaparegut a les xarxes socials per desmentir una altra de les informacions de Telecinco. Segons aquesta, Alves hauria demanat la nit de Sutton a Joana Sanz que no l'acompanyés a la discoteca perquè era «un pla per a homes». 

Quelcom que Sanz ha desmentit de manera taxativa i a través d'un comunicat. «No diguin mentides. Quan hi hagi quelcom real, ho diré jo», ha dit. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp