Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Risto Mejide seriós

Risto Mejide, impactat per una mort que no s'esperava: «Em costa»

Risto Mejide en xoc després de rebre la notícia més dolorosa

Risto Mejide sabia que afrontava una entrevista complicada quan Gloria Trevi va acceptar seure a 'Viajando con Chester' per obrir-se en canal i explicar com de malament ho ha passat.

La seva vida no va ser gens senzilla i, al programa de Cuatro, la cantant va voler explicar-ho tot detalladament. El català va assistir a una de les entrevistes més dures els després de tots els anys que ha estat convidant personatges famosos al seu icònic sofà.

El seu pas per presó i la pèrdua de la seva filla al cap de poc temps de néixer són dos temes sobre els quals els costa molt parlar. A finals de la dècada dels 90 tenia una relació amb el productor Sergio Andrade, pare de la nena. Aquest va ser acusat d'abús, maltractament i violació de noies menors d'edat, a les quals prometia tot l'èxit del món.

Foto de Gloria Trevi cantant.
Glòria ha deixat enrere la pitjor època de la seva vida. | Europa Press

Risto Mejide es queda en xoc: «Em costa repetir-ho»

Abans d'aquesta detenció, va néixer la seva filla Ana Dalay, tot i que va morir. «S'han dit les coses més horribles…, però les més horribles, que em costa repetir-ho. A mi em costa. En el moment que vaig veure la meva filla i vaig entendre per què tu com a mare quan tens el teu fill ja ets algú. La meva raó es va posar rara, en xoc», mirava enrere Trevi.

«Jo no me'n vaig adonar ni tan sols quan es van emportar la meva filla. Quan vaig parlar amb la persona a qui l'home (Sergio Andrade) li va demanar que s'emportés la meva filla, em va dir: "la vaig portar a un hospital, li van fer la seva acta de defunció, em va dir que la causa n'era mort de bressol"».

Trencada de dolor, la convidada del català va exposar el següent: «Tot el que em va dir va ser una cosa que el senyor li va demanar que em digués, però ella era una altra persona que estava aterrida. Crec que va ser mort de bressol, però no vaig tenir l'opció de veure-ho amb doctors i que m'ho hagin pogut dir».

«Imagina't que t'estan denunciant de ser una depredadora de nens»

Al cap de dos mesos, Trevi va entrar a la presó acusada de ser còmplice d'enganyar les víctimes de Sergio Andrade.

Després de la mort de la seva filla, encara estava impactada. «Jo havia perdut la meva filla dos mesos abans… Aleshores, quan a tu t'amputen les extremitats… no sents un granet… jo no sentia… no m'importava. Quan em van fitxar, vaig sortir a la foto somrient perquè vaig pensar en els meus pares i no volia que em veiessin espantada», explicava al 'Chester'.

Sens dubte, aquest va ser un relat esquinçador. «Primer, imagina't que t'estan denunciant de ser una depredadora de nens…, perquè al Brasil així va ser la notícia: nens. I aquí hi havia milers de mares… Gràcies a Déu em tenien separada, perquè, si no, m'haguessin linxat. Aquí em vaig adonar que no podia dir que era la més infeliç perquè hi havia dones que escassament havien vist rajos de llum de felicitat…», relatava davant d'un impactat Risto.

Va donar a llum per segona vegada dins de la presó

Gloria Trevi va passar quatre anys a la presó, dos d'ells al Brasil. A la presó va donar a llum el seu fill Ángel, segons el seu relat, un fill del seu ex perquè els funcionaris la van obligar a mantenir relacions amb ell.

La parella va estar 17 anys junta, uns anys en què va ser tot un calvari per a ella. «Vaig començar a viure amb manipulacions, cops, crits, abusos, càstigs… van ser 17 anys d'humiliacions», lamentava.

Després d'aquell llarg temps presa, un jutge va sentenciar que no hi havia prou proves contra la seva persona i la va posar en llibertat sense càrrecs. Va ser una entrevista que de segur que el català no oblidarà mai.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp