Primer pla d'Emma García mig somrient.

Emma García destapa un nou romanç que revolucionarà Telecinco

La presentadora no pot amagar durant més temps aquesta nova parella

Emma García està sempre al peu del canó pel que fa a les novetats de les relacions amoroses entre famosos. I el seu programa 'Fiesta' compta amb els millors reporters que coneixen molt bé els famosos del nostre país. Així, les últimes hores el programa ha obtingut unes imatges en exclusiva en què s'ha vist Miguel Ángel Silvestre passejant amb una desconeguda per Madrid.

Emma García tenia al cap que l'última parella que coneixíem de Miguel Ángel era Andrea Sesma, la que fos dona del futbolista de l'Athletic, Iker Muniain. Però alguna cosa ha cridat l'atenció del reporter Jorge Moreno, que fa tot just uns dies topava al mig del carrer amb una imatge que no esperava presenciar.

I és que Jorge Moreno, va irrompre al plató de 'Fiesta' diumenge passat per deixar clar a Emma García que aquest famós podria haver trobat l'amor. Ho hauria fet als braços d'una dona més que misteriosa de la qual es coneixen pocs detalls fins ara.

Emma García, en xoc després de conèixer un nou romanç que impacta Telecinco

El cas és que Jorge Moreno, en aquell moment, no es tallava a l'hora de gravar el conegut actor de la sèrie 'Sky Rojo'«Els vaig gravar amb el meu mòbil, estaven fent-se fotos i ell li deia com treure-les», li explicava en ple directe a Emma García. Una Emma que no donava crèdit a la notícia amb què havia arribat el seu company de programa.

El reporter de 'Fiesta' ha explicat que la química que ha vist entre l'artista i aquesta noia que l'acompanyava era òbvia. La veritat és que Miguel Ángel Silvestre es va comportar, com no podia ser d'una altra manera, com un cavaller amb ella. «Fins i tot li portava bossa de mà», deia el reporter de Telecincodavant la mirada atònita d'Emma García.

A les imatges que disposaven en el programa presentat per Emma García, Miguel Ángel passejava amb aquesta desconeguda. I es pot apreciar com aquest era el més afectuós i cortès amb ella de forma constant.

Emma Garcia confirma que estaria enamorat d'una dona desconeguda

El cas és que Miguel Ángel Silvestre ja hauria oblidat la bona d'Andrea Sesma o això és el que sembla a la vista del que va passar ahir a 'Fiesta'.

És cert que al setembre va publicar una imatge al compte d'Instagram que fa pensar que podria fer mesos que sortia amb aquesta dona que desconeixem. Mirant enrere, el mes de maig passat l'actor de 'Sky Rojo' era caçat en actitud molt afectuosa amb aquesta dona rossa.

Miguel Angel Silvestre
Emma García sap que l'actor té una nova il·lusió | GTRES

Una noia coneguda al món del futbol, ja que es tractava de la influencer Andrea Sesma, de 28 anys, exparella i mare dels dos fills del davanter de l'Athletic, Iker Muniain.

Emma García sap quina era la darrera conquesta del famós actor

Silvestre no va tenir problema a deixar-se veure al centre de Madrid i la veritat és que es van donar una gran quantitat d'arrumacs, petons i abraçades incloses. La veritat és que la bilbaïna Andrea Sesma tallava la seva llarga relació amb el futbolista navarrès fa poc més d'un any després de gairebé deu anys junts per estar amb Silvestre.

Andrea Sesma i Miguel Angel Silvestre
L'última conquesta coneguda de l'actor, fins fa poc | TRENDINGS

Tots dos es van casar el 2017 a Bilbao i fruit de la seva relació van néixer els seus dos fills, Iker, de set anys i Claudia, que el 2023 farà quatre anys. Ara, sembla que Silvestre hauria trobat reemplaçament a la influencer. Veurem si hi ha algun tipus de reacció per part del mític actor de 'Sin tetas no hay paraíso'.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp