Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La presentadora Emma García sortint del seu cotxe mentre parla pel mòbil amb cara de preocupació

Emma García s'emprenya com mai a Telecinco i se li escapa el que menys volia

La presentadora de 'Viva la vida' va arribar al límit de la seva paciència per un comentari desafortunat d'un col·laborador

La presentadora Emma García sortint del seu cotxe mentre parla pel mòbil amb cara de preocupació
Emma García s'emprenya com mai a Telecinco i se li escapa el que menys volia | Catalunya Diari

Emma García arribava trepitjant fort en el plató de 'Viva la vida' el passat diumenge, 21 de febrer. La presentadora va tornar a fer gala del seu fort caràcter en ple directe després d'escoltar un comentari poc afortunat dels seus col·laboradors. La basca es caracteritza per la seva sinceritat i no es talla un pèl a l'hora de mostrar la seva opinió i el seu enuig quan alguna cosa del que es comenta en el programa no és del seu grat.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

«Vosaltres tan 'capullos'»

Tot va començar quan al plató es debatia sobre unes fotografies d'Isabel Sartorius, exparella de Felip VI. Així, recordant el moment en què va saltar la notícia el festeig entre Sartorius i el llavors príncep el 1989, Marisa Martín Blázquez explicava com es van fer alguns dels robats a les platges de Mallorca.

Sembla que Isabel Sartorius es trobava en una situació delicada i demanava als paparazzis discreció. «Ens vam ficar diversos a l'aigua, vam començar a disparar i va dir 'pareu, pareu, no feu fotos que em fiqueu en un embolic'» explicava la col·laboradora.

Seguint el testimoni de Marisa, Diego Arrabal va intervenir fent gala de la seva experiència com paparazzi afirmant que l'aigua és «un bon lloc per atacar» perquè «d'aquí no pots sortir. Mentre que no se surt d'aquí, no hi ha escapatòria», opinava. Segons després, el col·laborador va afegir: «I, després, les dones, com sou tan coquetes, ja que no voleu...».

Va ser llavors quan Emma García va intervenir una mica molesta per les declaracions de Diego Arrabal, «I tu no?», li va preguntar. «Els homes també!», va exclamar Luis Rollán en un clar posicionament cap a la presentadora. Però Diego Arrabal no estava disposat a fer un pas enrere en la seva afirmació i va tirar més llenya al foc: «No, és clar, no voleu que us treguin les 'chichas'».

Aquesta última apreciació per part del col·laborador va ser la gota que va fer vessar el got de la paciència de la presentadora de 'Viva la vida' que va respondre contundent al paparazzi: «Perdona, nosaltres som tan coquetes i vosaltres tan 'capullos'». Davant d'això, Diego Arrabal no va oposar-se, sinó que va guardar silenci mentre que la resta de col·laboradors reien davant la reacció d'Emma García, però sent conscients que aquesta mena de comentaris no són ben rebuts per la presentadora.

Segon assalt

Emma García havia deixat clar que diumenge venia guerrera. Diego Arrabal no va ser l'únic que va rebre un 'zasca' de part de la presentadora, i és que José Antonio Avilés també va endur-se la seva quan el col·laborador va parlar sobre la situació actual de Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto. Avilés confessava que, en més d'una ocasió, el jove li havia trucat a altes hores del matí. «M'ha estat trucant durant mesos a les 2 i a les 3 del matí i ho puc demostrar», explicava.

El col·laborador també va explicar que aquesta situació va provocar que ell mateix es posés en contacte amb Lourdes Ornelas, mare de Camilo, per posar en el seu coneixement la delicada situació per la qual estava passant el seu fill: «Li vaig dir: 'Lourdes, crec que pel que escolto per les trucades, el teu fill no està en condicions òptimes».

Va ser llavors quan els seus companys li van recordar a Avilés que va ser ell qui li va demanar a Camilo Blanes fer una entrevista en més d'una ocasió. «És clar, però si et diuen a les 2 i a les 3 del matí...», es queixava el col·laborador per les repetides vegades en què el jove li havia estat trucant. «Doncs et dic una cosa, com fas tu. Tu que estàs trucant a les persones tota l'estona. Doncs mira, la teva mateixa medicina», li va deixar anar Emma García tallant a José Antonio Avilés mentre aquest intentava canviar de tema.