Emma García al plató de 'Viva la vida'

Emma García, enfonsada: quan torni de vacances podria estar sense feina

Emma García ha marxat una temporada i els espectadors prefereixen Toñi Moreno

Emma García és la presentadora més icònica de Telecinco. De fet és la que millor es porta amb Paolo Vasile, màxim responsable de la cadena. Al seu dia va prendre el lloc a Toñi Moreno, que presentava amb èxit 'Viva la vida'.

Emma García estava al capdavant de 'Mujeres y hombres y viceversa', però el programa no funcionava com esperaven i els directors van fer certs canvis. Moreno va perdre el seu programa perquè la basca aixequés l'audiència del format i aquesta se'n va anar a un espai que ja triomfava entre el públic.

Toñi Moreno sempre ha gaudit de l'afecte dels espectadors, ja que és una cara amable que mai ha protagonitzat cap escàndol. A Canal Sur té molta repercussió, però a Mediaset no ha trobat el seu lloc.

No obstant això, la seva sort està a punt de canviar perquè els seguidors de 'Viva la vida' han demostrat que sempre estaran al seu costat. Hi exerceix de presentadora substituta des que Emma García va marxar de vacances i aquest estiu ha registrat millors dades que ella.

L'amiga de Pablo Vasile podria pagar un preu molt car quan torni de vacances: perdre el  tron a Telecinco. Hi ha la possibilitat que els seus caps decideixin que sigui Toñi la que continuï al programa, ja que maneja molt millor l'audiència.

Fórmula TV, un portal especialitzat en audiències, ha publicat les últimes dades que ha aconseguit la comunicadora. Seguint aquesta informació, el format va aconseguir el seu rècord el 24 de juliol: 17% de share, una dada històrica.

Toñi Moreno podria recuperar el lloc que mai hauria d'haver perdut, almenys així ho exigeixen les xarxes socials. Emma García ha protagonitzat molts comentaris de Twitter i molt pocs parlen bé de la seva tasca al càrrec de 'Viva la vida'.

Els espectadors consideren que Moreno hauria de quedar-se al programa per sempre, ja que va ser ella qui el va convertir en un espai consolidat. Recordem que en el passat va haver de superar un obstacle molt dur per a aconseguir-ho: substituir María Teresa Campos.

Emma García podria ser eliminada de la plantilla de Telecinco

L'audiència no oblida que va ser Toñi Moreno la primera que va presentar el programa, així que exigeix que la direcció torni a confiar-hi. «El que fa aquesta cadena és al·lucinant: ha aconseguit més audiència i no l'hi retornen», escriu un seguidor de l'espai.

Paolo Vasile el 2018 va decidir relegar Toñi en un segon pla perquè la seva «presentadora preferida» seguís brillant. Sempre s'ha dit que té una amistat especial amb García, ja que tots dos es tenen molt d'afecte.

'Mujeres y hombres y viceversa' estava condemnat al fracàs, així que van pensar que el millor era salvar el lloc de la conductora de l'espai. D'aquesta manera, Moreno es va quedar sense feina, encara que mai ha donat mostres d'estar enfadada.

«Ara ha decidit que em toca banqueta i jo el que he de fer és entrenar molt per quan em necessiti», va comentar en una ocasió. Quan la basca es vol distanciar de la pressió mediàtica és ella la qui li pren el relleu.

Els seguidors de 'Viva la vida' sempre s'han mostrat descontents amb aquesta decisió. Tothom considera que la presentadora titular del programa no hauria de ser Emma i així ho han manifestat a les xarxes socials.

«La gent no la vol veure, no té ni la meitat de gràcia», declara un usuari de Twitter. Hi ha la possibilitat que acabin escoltant els precs de l'audiència i que els directors prenguin decisions.

Caldrà esperar un temps per a veure el que ha decidit Telecinco després de les vacances de la comunicadora. No seria la primera vegada que una de les estrelles del grup queda en un segon pla, com li va passar a María Teresa Campos.