Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

Emma García frena 'Fiesta' per donar una notícia inesperada de Belén Esteban

Belén Esteban sabia que tard o d'hora es revelaria la veritat

Belén Esteban ha estat apartada de la televisió des que es va acomiadar del programa del qual va ser col·laboradora durant 14 anys, 'Sálvame'. Tot i això, el seu nom tornava a sonar amb força el cap de setmana passat a Telecinco. Va ser a l'espai presentat per Emma García on es va revelar una cosa relacionada amb Belén Esteban i que molts desconeixien fins ara.

Durant l'emissió de dissabte passat, es va tractar el tema del recent aniversari d'Anabel Pantoja. Un aniversari que la neboda d'Isabel Pantoja va voler celebrar amb magnificència i en què la música i el menjar van ser protagonistes. Al seu costat hi havia la seva nova parella, el fisioterapeuta David Rodríguez, i amics com, entre d'altres, Belén Esteban.

La popular col·laboradora aprofitava l'ocasió per dedicar un emotiu missatge a la seva amiga: «Avui és l'aniversari de la meva 'gordi', Anabel Pantoja. Tant de bo tothom et conegués com jo. Ets una de les millors persones que he conegut», escrivia Esteban a les xarxes.

La celebració va tenir com a escenari Canàries, on Anabel resideix actualment i on no va faltar el tradicional pastís. De fet, un dels moments més emotius va ser abans que la protagonista bufés les espelmes, instant en què va agrair la presència dels seus amics i va pronunciar el seu desig en veu alta: «Veure'm l'any que ve amb tots vosaltres».

Belén Esteban té a veure amb l'absència que va marcar la celebració

No obstant això, hi va haver una absència que va destacar a la festa d'aniversari d'Anabel. La seva amiga Amor Romeira, col·laboradora de 'Fiesta' , no va ser convidada. Romeira es va enfonsar durant l'emissió del programa dissabte passat. La 'influencer' va admetre estar «molt dolguda» amb la neboda d'Isabel Pantoja, ja que no tenia coneixement del motiu pel qual Anabel no la va convidar.

Es va haver d'esperar fins diumenge perquè el periodista Aurelio Manzano revelés les raons que haurien provocat que Anabel decidís no comptar amb Romeira. Va ser una absència molt cridanera, atès que Anabel i Amor són molt amigues.

De fet, fa poc, coincidint amb el Dia de l'Orgull, Amor va publicar una imatge d'elles dues juntes amb un missatge. «Al teu costat sempre», un missatge que sempre repeteixen quan posen juntes.

Tot i això, segons Manzano, Anabel no va comptar amb la seva amiga al seu aniversari a causa de l'amistat de Pantoja amb Belén Esteban.

«Fa un temps, Belén Esteban va criticar Amor perquè deia que Amor explicava coses d'Anabel que no havia d'explicar. Això a Amor no li va agradar i arriba un dia que Belén explica una cosa que no hauria d'haver explicat suposadament, quan va confirmar que Anabel estava amb el fisio», apuntava Aurelio.

Es revela el motiu pel qual Anabel Pantoja no va convidar Amor Romeira

Per tant, i tot i que el col·laborador no va voler endinsar-se en més detalls, queda clar el motiu de l'enuig d'Amor Romeira. Aquesta no es va prendre gens bé que Belén Esteban anunciés per sorpresa el nou romanç de la seva amiga a la televisió quan ella mateixa havia acusat Romeira de fer el mateix.

Imatge d'arxiu a primer pla d'Amor Romeira
Amor Romeira es va enfonsar després de saber que no havia estat convidada | Europa Press

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Davant de l'enemistat entre Amor i Belén Esteban, Anabel Pantoja es va veure en la difícil situació d'haver de decidir per una de les dues per a la festa d'aniversari. Així, segons les paraules d'Aurelio, «Anabel Pantoja decideix posicionar-se de part de la seva amiga més important i més famosa». Una decisió que hauria molestat i molt Romeira, tal com va quedar de manifest durant l'emissió de 'Fiesta' el cap de setmana passat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!