Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Irene Rosales amb rostre seriós

Irene Rosales trenca el silenci després de retrobar-se amb Isabel Pantoja a l'hospital

Irene Rosales ha enviat un emotiu missatge a Kiko Rivera

Irene Rosales continua sent un dels grans suports de Kiko Rivera enmig del seu pitjor moment. I és que el Dj haurà de passar pel quiròfan per ser operat del cor.

«Avui és un dia important per a la meva vida, avui sortim de dubtes amb el cateterisme», compartia amb els seus seguidors. «Una part del meu cor no funciona en condicions, però no us alarmeu encara segueixo viu», intentava tranquil·litzar-los malgrat la gravetat.

Un complicat tràngol de salut que arriba tot just uns mesos després que Kiko Rivera patís un ictus que gairebé li costa la vida.

Irene Rosales somrient a la pasarel·la de Pronovias a Barcelona
Irene Rosales trenca el seu silenci | GTRES

Així, tenint en compte la gravetat de la situació, el marit de Rosales no ha dubtat a agrair a la seva dona l'afecte que li brinda en tot moment. Mentre que, per la seva banda, Isabel Pantoja també decidia deixar les picabaralles de banda i es presentava a l'hospital per retrobar-se amb el seu fill després d'anys sense veure's.

Molt emocionat, Rivera no dubtava a agrair-li a la 'tonadillera' la seva presència, mentre que la seva dona Irene ha volgut romandre en un segon pla.

Irene Rosales envia un emotiu missatge a Kiko Rivera

Tot i que, això sí, no ha volgut perdre l'oportunitat d'enviar-li un afectuós missatge al seu marit, amb el qual també deixa molt clar que pensa romandre al seu costat fins a l'últim moment.

«Darrere de l'objectiu hi ha una petita princesa anomenada Ana capturant la felicitat del seu 'papi' fent el que més li agrada, la seva feina», ha escrit amb una imatge de Kiko Rivera molt somrient i feliç.

«Ets fort 'papi' i aquí estarem al teu costat sempre perquè som un equip», li ha promès incloent també les seves dues filles, Ana i Carlota.

Captura de l'story de Kiko Rivera a Instagram on confirma que torna a estar ingressat a l'hospital per un nou ensurt
Kiko Rivera serà operat del cor | @riverakiko, Instagram

«T'estimo, t'estimo per als moments bons, t'estimo per als moments menys bons i t'estimo al meu costat sempre», ha conclòs molt emocionada Rosales. En aquesta ocasió, Irene ha procurat no esmentar la visita de la sogra, tot i que segurament han pogut estar cara a cara després de tant de temps.

Un gest amb què Pantoja també acosta postures tant amb la seva nora com amb el seu fill, amb qui sembla haver aparcat aquesta guerra en què viuen sumits des de ja fa tres anys.