Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Riesco amb rostre somrient pels carrers de Madrid

Marta Riesco dona un nou cop i acusa directament Olga Moreno

L'excol·laboradora aixeca les sospites sobre Olga Moreno

Marta Riesco ha tornat a donar un cop a taula perquè s'ha cansat de guardar silenci. D'aquesta manera, l'ex d'Antonio David no ha dubtat a assenyalar directament Olga Moreno, sobre qui fins ara no havia parlat.

Així, Riesco ha fet referència al pas d'Olga per 'Supervivientes' i el sucós xec de 200.000 euros amb què s'alçava a la final. Per començar, i sense tallar-se, Marta deixava caure que a Moreno «li agrada molt una càmera». Una acusació amb la qual fa veure que Moreno no és tan innocent ni tan bona com ens pretén fer creure.

Muntatge de fotos d'Olga Moreno en primer pla y Marta Riesco al seu costat amb el rostre seriós
Marta Riesco assenyala directament Olga Moreno | catalunyadiari.com

De fet, fa temps que l'empresària decidia allunyar-se del focus mediàtic i ara es dedica a gaudir de la nova vida amb Agustín Etienne. Doncs bé, disposada a desemmascarar la veritable Olga, i donant alguna pista també sobre la relació que manté amb Antonio David i els seus fills, Marta Riesco llançava una pregunta a l'audiència.

«Què va fer Olga Moreno amb els diners que va guanyar de 'Supervivientes'? Quants diners creieu que li ha donat a la meva exparella i a la família del meu ex?», al·legava sobre això.

Una insinuació amb què aixeca les sospites sobre la qual sempre s'havia deixat veure com la mare perfecta per a Rocío i David Flores. I és que la reportera assegura que ni el seu ex ni els seus fills van veure ni un cèntim d'aquells 200.000 euros que Olga Moreno s'emportava a casa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Riesco assenyala Olga Moreno per la seva traïció

I sobretot tenint en compte que Moreno sempre va defensar que el seu pas per 'Supervivientes' estava destinat completament a ajudar la seva llavors família. És més, fins i tot es va arribar a especular que podria haver destinat tots aquests diners per ajudar Antonio David enmig de les seves nombroses batalles legals.

Però, segons la versió de Marta Riesco, res més lluny de la realitat. «Pregunteu-li a Rocío Flores a veure si dic la veritat», apuntava Riesco amb seguretat.

Imatge de Marta Riesco, feliç, posant al photocall de la festa d'estiu de Cuore
La periodista s'ha cansat de guardar silenci | GTRES

«Quan tu dius que guanyaràs diners per a la teva família...», insinua. «A veure si això es va complir o els ha deixat amb una mà al davant i una altra al darrere. Imagina't com és de clar. Quan parlo, parlo clar», sentenciava la reportera.

Doncs si fos cert, això podria suposar una nova pista enmig del distanciament que s'ha produït entre Olga i la jove 'influencer', que fins fa uns mesos estaven molt unides.

«No sembro dubtes, ho dic clar. A mi no m'agrada llençar la pedra i amagar la mà», ha advertit Marta Riesco. I és que això pot ser l'origen d'una nova polèmica davant la qual esperem que els protagonistes també es pronunciïn.