Emma García plorant en un plató de Telecinco.

Emma García trenca a plorar després de descobrir el seu futur a Telecinco

Emma Garcia no pot contenir l'emoció

Emma García afronta els seus darrers dies a Viva la vida. La cadena decidia fa unes setmanes cancel·lar de manera definitiva el programa que condueix. Serà reemplaçat, de moment, per Ya es verano, que tindrà com a presentadors Frank Blanco, Verónica Dulanto i Marta González Novo.

Des de Mediaset pretenen donar-li un aire diferent a les tardes del cap de setmana. La primera decisió ha estat suprimir l'espai i apartar la periodista guipuscoana. Una postura que va sorprendre molt en els passadissos de Telecinco.

Fa uns dies, Emma es va pronunciar sobre la cancel·lació del magazín. «Estic sensible i molt emocionada», admetia a punt de trencar-se. Explicava que «em fa molta pena perquè han estat gairebé quatre anys i som un equip que ens portem especialment bé. Tant davant com fora de les càmeres, amb tots els que estan a la redacció».

Per a ella suposa un cop dur, ja que de moment se n'anirà de vacances sense tenir clar què passarà en unes setmanes. Alguns dels seus col·laboradors, com ara Kiko Matamoros, van voler agrair-li la seva tasca al capdavant del format. Es van desfer en elogis cap a una de les professionals més reconegudes de la casa. «M'has fet molt bones entrevistes. Per mi sempre és un plaer treballar amb tu i contestar les teves preguntes i les teves inquietuds. Ets magnífica», va assenyalar el tertulià.

Emma García primer pla
Emma García es prepara per a acomiadar-se del seu programa. | GTRES

La conductora del programa va intentar contenir les llàgrimes. Possiblement no ho aconseguirà l'últim dia, quan li toqui acomiadar-se de l'audiència i posar-ne fi a una etapa. La presentadora d'Ordizia va aterrar a Viva la vida després d'un llarg període al capdavant de Mujeres, hombres y viceversa .

Li va tocar recollir el testimoni deixat per Toñi Moreno. Contava als espectadors que «tinc aquesta sensació d'estar emocionada. En qualsevol instant em puc trencar, però no ho faré». Emma García tenia clar que no s'havia d'enfonsar. «Aguantaré perquè vull acabar amb alegria i felicitat. Esteu tots emocionats». Tot i tenir l'adéu molt a prop, va intentar animar el seu equip. «Que encara ens queda», va dir amb el seu somriure particular.

El buit deixat per Viva la vida l'ocuparà Ya es verano, un espai produït per Unicorn Content. Es dividirà en tres grans blocs, conduït cadascun per un presentador diferent. Frank Blanco s'ocuparà d'informar sobre tot allò que passi al món de la televisió i internet dins de Lo más. Marta González Novo serà la responsable de mantenir els espectadors informats  de tot allò que passi a Espanya i al món. La part del cor anirà a càrrec de Verónica Dulanto, que comptarà amb un ampli grup de col·laboradors.

Emma García, pendent de la cadena

Emma García està pendent de conèixer els plans de Mediaset. Es desconeixen quines són les intencions que té Vasile amb ella. En els darrers anys ha estat una de les peces més valorades pel dirigent italià.

Això fa pensar que, possiblement, li busquin un format adaptat a ella. La cadena té previst emprendre durant els pròxims mesos unes quantes modificacions en la graella. La guipuscoana compta amb moltes paperetes per aconseguir un lloc en algun espai.

El que sembla clar és que a Fuencarral ja veien molt esgotat aquest format. Volen donar-li un toc diferent a les tardes dels dissabtes i els diumenges. I més a l'estiu, quan no es podrà esprémer tant l'àmbit del cor i dels realities.

El més probable és que Emma García no conegui el nou lloc fins al setembre. Quan torni del seu merescut descans li transmetran les intencions de la casa.