Foto d'Emma García presentant 'Fiesta' a Telecinco.

Emma García es posa ferma i explica la decisió que ha pres amb la seva filla

Emma García fa una confidència sobre la vida de la seva filla

Emma García fa més de dues dècades que està davant de la càmera com a presentadora de Mediaset. La periodista basca, tot i ser una cara molt coneguda, és molt gelosa de la seva intimitat i gairebé no comparteix contingut a les xarxes socials de la seva vida privada. Emma vol mantenir al marge de la popularitat del seu marit i de la seva filla, amb qui ha fet un pas que compromet la seva relació.

Uns dies després del Dia de la Mare, Emma García ha aprofitat la seva presència davant de les càmeres del programa que condueix per explicar una cosa relacionada amb la seva filla.

Una circumstància poc habitual, ja que la presentadora sap com separar vida privada i professional. 'Fiesta' abordava el tema de la coronació del rei Carles III i comentaven el gairebé nul paper que ha tingut Enric a l'esdeveniment.

Imatge d'Emma García enfadada al plató del programa 'Fiesta'
Emma García ha tractat el tema de la coronació del rei. | Mediaset

Emma García confessa en directe la promesa que ha fet a la seva filla

La presentadora basca donava el seu punt de vista sobre la situació entre pare i fill comentant que no s'hauria comportat com hauria d'haver fet.

La situació l'ha portat a reflexionar en veu alta i ha confessat una cosa que té a veure amb la filla. «Jo amb la meva filla no em portaria mai malament», ha reconegut Emma referint-se a la seva relació amb Uxue, de 16 anys.

Per Emma mantenir una bona relació amb la seva filla és un compromís i així ho ha volgut compartir amb l'audiència del seu programa.

Tot i que la jove es manté al marge de la popularitat de la seva mare, és inevitable que Emma es refereixi a ella. «No li ha agradat mai gens que em reconeguin, és molt discreta i no li feia gens de gràcia que ens interrompés la gent quan anàvem pel carrer parlant».

Muntatge amb una foto d'Emma García i del logotip de 'Fiesta'
Emma García procura mantenir separada la seva vida personal i professional tot i treballar en un mitjà de comunicació. | CatalunyaDiari

Uxue va néixer quan la presentadora es trobava en la seva època de més èxit, amb 'A tu lado'. En aquell moment, Emma García i el seu marit van decidir una cosa poc freqüent en aquell moment, ella es reincorporava al mercat laboral, mentre la seva parella es quedava a casa cuidant la seva filla.

Així, durant una època, Aitor Senar, marit d'Emma García, va aparcar la seva professió per dedicar-se a cuidar «les dones de la seva vida».

La parella es va conèixer quan tots dos eren adolescents, si bé hi va haver atracció mútua, no van decidir començar una història d'amor fins un temps després.

Segons va reconèixer la mateixa presentadora, la seva relació sentimental va patir «diverses aturades», diferents rumbs que van prendre durant una època, fins que es van retrobar i van triar escriure la seva història junts.

Va ser Emma qui va fer el pas per formalitzar el seu amor, ella li va demanar matrimoni a ell i ja fa 23 anys que estan casats. Són, sens dubte, unes de les parelles més estables de la televisió. «Quan arribo a casa meva i Aitor m'abraça em sento la persona més especial del món», explicava referint-se a la felicitat que sent amb el seu marit.

Emma ha signat un pacte definitiu amb la seva filla

Emma García és molt gelosa amb la informació que dona sobre la seva vida privada. Per ella la seva filla Uxue és la persona més important de la seva vida, juntament amb el seu marit. En declaracions a Lecturas, Emma explicava que donaria suport a la seva filla en cas que s'inclinés per seguir els seus passos al mitjà televisiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De moment, sembla que la filla de la presentadora no ho té del tot decidit. Així es referia la seva mare al futur de la seva filla: «Diu diferents coses. Tant de bo faci el que li agradi, el que li vingui de gust i amb el que gaudeixi».

Foto d'Emma García presentant 'Fiesta' a Telecinco.
Emma ha explicat que la seva filla encara no ha decidit si seguirà els seus passos a la televisió. | Mediaset

El que sí que destacava en una conversa amb Omar Suárez és que Uxue «escriu molt bé». Emma té clar que deixarà que la seva filla decideixi el seu futur: «A mi no m'han dit mai el que he de ser i espero fer el mateix amb la meva filla».