Sandra Barneda presentant un programa a Telecinco

L'afectuós missatge de Sandra Barneda a Emma García després del seu positiu per Covid

Mediaset anunciava el positiu de la presentadora el passat divendres

Aquest divendres, 20 de novembre, Mediaset emetia un comunicat confirmant que la presentadora Emma García havia donat positiu en Covid-19 i havia de romandre en quarantena. A la seva mateixa vegada, la presentadora també compartia amb els seus seguidors d'Instagram aquesta notícia, un missatge molt esperançador.

«Estic sense símptomes i rebent molt d'afecte, la millor medicina»

«Hola amics!!! Haig de comunicar-vos que aquest cap de setmana no podré estar amb vosaltres. Tinc covid. Estic sense símptomes i rebent moltíssim afecte que és la millor medicina. Us deixo en les millors mans, amb la meva benvolguda companya @sandrabarneda Abraçada molt forta a tots i fins molt aviat!!!.», escrivia la presentadora i posava l'accent que, de moment, no tenia símptomes i tot anava a sortir bé.

Davant la imminent baixa d'Emma, i com explicava en el seu Instagram la presentadora, Sandra Barneda s'ha posat al comandament de ‘Viva la vida’. Aquest dissabte, la finalista del Premi Planeta ha agafat les regnes del programa de Telecinco i li ha enviat un afectuós missatge a la seva companya.

A l'inici del programa, Sandra Barneda li enviava petons a Emma García i li desitjava una ràpida recuperació. «El més important és la salut, el teu programa t'espera, els col·laboradors estaran esperant-te quan tornis».

Sandra Barneda presentarà 'Viva la vida' i el debat de 'La casa fuerte'

D'aquesta manera, Barneda apareixerà per partida doble en la graella de Mediaset. Així, la catalana a més d'estar al capdavant del debat de la gala dels dimarts de ‘La casa fuerte’, ara agafa les regnes de ‘Viva la vida’

Aquesta és la segona vegada com a presentadora de 'Viva la vida', després que fos substituta d'Emma l'estiu de l'any passat, i en el seu retorn ha fet broma en trobar-se de nou amb José Antonio Avilés, amb el qual també coincideix en el reality que presenta. 

Per casualitats de la vida, aquesta notícia arribava tan sols un dia després que la basca publiqués una imatge en la qual apareixia sostenint el llibre de Sandra. En concret, la presentadora assegurava que tenia un gran pla per davant que li feia molt feliç. I era ni més ni menys que llegir «Un oceà per a arribar a tu», de Sandra Barneda.

Sandra Barneda passa pel seu millor moment professional i personal

Després d'arrasar en audiències gràcies a la segona edició de ‘La isla de las tentaciones’, la presentadora rebia una de les millors notícies: es convertia en la finalista del Premi Planeta gràcies a «Un oceà per a arribar a tu». 

La periodista ha celebrat la tercera edició de la seva obra i s'ha mostrat d'allò més entusiasmada a través de les seves xarxes socials. «Escriure em fa feliç. M'inhibeix i em fa viatjar a altres realitats on el món se'm fa molt més apetible del que a vegades em sembla que és. Aquesta novel·la exemplifica moltes coses, però sobretot parla de ‘gent corrent’ de cor infinit que no sempre saben expressar-se. Som molts i no sempre estem visibles. Somric perquè em fa feliç llegir els vostres comentaris. Com la novel·la ha viatjat fins vosaltres i us ha dibuixat aquest somriure anomenat tendresa en la pell. Gràcies infinites per fer que aquesta novel·la #finalistapremioplaneta2020 voli lluny i arribi a com més mans millor».