Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc

L'última publicació d'Emma García fa reaccionar totes les xarxes socials

Són moltes les crítiques que està rebent

La presentadora Emma García, que està al capdavant de 'Viva la vida', es troba travessant un moment complicat professionalment. Primer, perquè molts internautes han manifestat que volien que no tornés al programa i es mantingués Toñi Moreno. Segon, perquè alguns dels col·laboradors de l'espai, com José Antonio Avilés, li han fet perdre els nervis en més d'una ocasió.

Doncs bé, per si no fos prou, ara la basca ha estat durament criticada en xarxes socials després de la seva última publicació en el seu compte d'Instagram.

Arriba la controvèrsia

Ha sigut fa unes hores quan la presentadora ha compartit amb els seus seguidors una foto molt natural, mostrant-se estirada al sofà, somrient i descalça. Una imatge que l'ha acompanyat amb el següent comentari: «En tres fases... com la vida mateixa... i sempre amb humor».

Aquesta publicació li ha fet guanyar nombroses crítiques, però no per la fotografia en si, sinó perquè tingui treballant en el seu programa a tres de 'Les Campos', concretament, perquè les tingui com a col·laboradores en 'Viva la vida' sense que, suposadament, aportin res a l'espai de Telecinco.

Terelu Campos, Carmen Borrego i Alejandra Rubio són les tres dones d'aquesta família que es troben en aquest programa i molts fans d'Emma García no estan contents amb la presència d'elles. Això sí, tampoc ho estan per la cura que la presentadora sembla tenir amb aquestes. Així doncs, per aquest motiu, li han deixat missatges i crítiques a la seva publicació, com les següents:

  • «A veure si poses també a 'Les Campos' al seu lloc, que estan guanyant-se la pasta al programa sense aportar notícies. T'estan prenent el pèl».
  • «Quin temor teniu amb 'Les Campos'?».
  • «Emma no et veig molt objectiva. Tires molt per 'Les Campos', tinguin o no raó. Ets molt mona, però et mulles poc».
  • «Només diuen: 'D'això no parlo'. Posa al seu lloc».
  • «Emma, deixa de ser tant pilota amb 'Les Campos'. Estàs perdent moltíssim per culpa de defensar les faldilles d'elles».
Terelu Campos i Emma García al plató de 'Viva la vida'
Segons els internautes, Emma García és molt condescendent amb Les Campos | Telecinco

Com es pot apreciar, són molts els seguidors d'Emma García que no dubten a criticar la seva actitud a 'Viva la vida' pel tracte que dóna a la família de María Teresa Campos. Per tant, s'haurà de veure si aquests comentaris li fan replantejar la seva postura o si, com aquells que opinen, continua defensant a aquest clan.