Iker Casillas i Sara Carbonero

Sara Carbonero trenca el silenci sobre la crisi amb Iker: «Ha estat...»

La periodista està encantada amb la seva tornada a Madrid i afronta el nou curs amb moltes ganes

Sara Carbonero i Iker Casillas s'han mudat a Madrid després de cinc anys vivint a Porto. «Ha estat una decisió d'Iker i meva», afirmava la periodista, qui ha parlat de la seva nova vida a la presentació de la nova col·lecció 'Slow Love' de Cortefiel, al costat de la seva gran amiga, Isabel Jiménez.

«Em venia de gust. Bé, ens venia de gust perquè al cap i a la fi ha estat una decisió familiar», assegura. La mare de Lucas i Martín ha compartit el seu estat d'ànim carregat d'il·lusió i optimisme, pensant que les noves etapes, com la que inicia ara a la capital d'Espanya, «són oportunitats».

Encara que hagi deixat Porto, Sara es confessa «una enamorada de la cultura» del país lusità, cosa que sempre ha compartit a les seves xarxes socials durant aquests últims cinc anys a Portugal.

Ara, Sara prefereix mirar cap al futur i passar pàgina: «Mirar enrere tampoc m'agrada molt». A més, la presentadora està «molt il·lusionada» per la seva tornada a Madrid, on han rebut una gran acollida gràcies a aquest nou projecte amb la seva amiga de 'Mediaset', Isabel Jiménez.

«Nou curs, moltes ganes»

Les dues periodistes han explicat els secrets d'aquesta nova col·laboració amb la firma de moda. Per Sara, que lluïa un vestit florejat en to pastel amb escot de pic, és aquesta la tendència que s'espera per als pròxims mesos de tardor: els colors clars i els estampats, que s'associen més amb els mesos de primavera i estiu.

D'altra banda, Iker i Sara segueixen volent llogar el xalet de La Finca, situat en aquesta luxosa urbanització als afores de la capital, i sembla que s'instal·laran a la casa de 300 metres quadrats que el porter ha comprat al centre de la capital, al costat de la Plaça d'Espanya. «Nou curs. Moltes ganes», deia la periodista en tornar a la capital espanyola, la ciutat on va començar la seva relació amb l'exfutbolista del Real Madrid.