ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

La gran notícia que acaba de donar l'actriu catalana Sílvia Marsó

Feia set mesos que estava cuidant de la seva mare, de 90 anys, que s'havia contagiat de Covid-19

Sílvia Marsó en un programa de TVE
L'actriu catalana Sílvia Marsó anuncia que torna a Madrid després de 7 mesos cuidant la seva mare de 90 anys, que es va contagiar de Covid-19 | TVE

Sílvia Marsó és una de les actrius catalanes més reconegudes pel públic gràcies a la seva participació en diverses sèries i formats televisius, i gran part de la seva carrera l'ha desenvolupat des de Madrid, on va traslladar-se a viure fa molts anys.

Entre els seus èxits més grans hi podem trobar sèries com 'Velvet', 'El secreto de Puente Viejo' o la mítica 'Farmacia de guardia', però també algunes catalanes com 'Atrapats' o 'Dones d'aigua'. Al món del cinema també hi ha tingut una productiva trajectòria, apareixent a pel·lícules tan importants com 'Pájaros muertos' o 'La biblia negra'. A més, també ha fet diverses obres de teatre i ha aparegut de forma puntual en programes d'entreteniment a la televisió. 

Set mesos cuidant la seva mare amb Covid

Després de tants anys vivint a Madrid, la irrupció de la pandèmia de coronavirus va trastocar la seva vida, ja que la seva mare, de 90 anys, va contagiar-se, i l'actriu va haver d'abandonar la ciutat que tants bons moments li ha donat per tornar a Barcelona i estar amb la dona que li va donar la vida. Així mateix ho ha explicat ella a través de les seves xarxes socials, mitjançant un vídeo molt emotiu amb la seva mare de protagonista. 

«No vull que aquest vídeo sigui un vídeo de postureig d'aquests als quals estem acostumats a les xarxes. Vull compartir amb vosaltres l'emoció que sento perquè després de set mesos d'haver-ho deixat tot i haver-me dedicat en exclusiva a tenir cura de la meva mare, torno a Madrid, on jo visc. Sento la satisfacció d'haver-ho fet tot perquè ella es recuperés», explica en les imatges que ha publicat. 

Per acabar, i amb la veu a punt de trencar a plorar, l'actriu escriu que «ho hem aconseguit. El mèrit ha sigut d'ella, que amb 90 anys té una força increïble. Jo, l'únic que he fet, ha estat fer de cuidadora. Però han sigut els set mesos més importants de la meva vida». Les imatges publicades van acompanyades del text «Avui només puc donar gràcies a la VIDA per haver-me permès tenir cura de la persona que em va donar la meva».

Les xarxes socials s'han omplert ràpidament de missatges de suport per part dels seus seguidors i altres usuaris, que donen l'enhorabona a la seva mare per haver-se recuperat i a ella per haver estat al seu costat, i li envien també els millors desitjos per recuperar la seva vida a Madrid


Comentaris

envia el comentari