Sorpresa de Bertín Osborne amb el seu nou gendre: un dels grans empresaris d'Espanya

La revista 'Hola!' destapa l'incipient festeig entre Claudia Osborne i José Entrecanales

Claudia Osborne en terrat amb la ciutat de fons
La filla de Bertín Osborne, Claudia, està enamorada. | Telecinco

Claudia Ortiz, filla de Bertín Osborne, sempre s'ha mantingut al marge dels mitjans de comunicació i no s'ha caracteritzat per ser un personatge públic, tot i que se l'ha pogut veure alguna vegada acompanyant al seu pare en algun acte públic. La filla de Bertín Osborne i la desapareguda Sandra Domecq, però, està d'enhorabona perquè estrena nou amor.

Si fa uns dies confessava que estava vivint un moment «molt dolç», ara sabem el motiu d'aquesta felicitat. Manté una relació sentimental amb José Entrecanales, el fill d'un dels grans empresaris d'Espanya i president executiu d'Acciona, José Manuel Entrecanales. El jove que ha robat el cor a Claudia Ortiz, de 29 anys, pertany a una de les famílies més importants del sector empresarial de l'Estat espanyol i es dedica al món de les finances

Junts des de fa mesos

La jove parella ha estat enxampada per la revista 'Hola!' i, pel que sembla, fa uns mesos que estan junts. Segons la publicació, les famílies d'ambdós coneixen la relació sentimental. Per motius laborals, José viu entre Madrid i Londres, seguint els exitosos passos del seu pare en el món empresarial.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Exclusiva! @Tamara_Falco es portada de ¡HOLA! esta semana con su entrevista más impactante y emotiva. Tras solicitar el título de marquesa de Griñón, habla por primera vez del legado de su padre. Además, en el número que hoy llega al quiosco... los retos que le esperan a Leonor como Princesa de Asturias cuando está a punto de cumplir los 1⃣5⃣ años. Y, en exclusiva, las imágenes de una nueva y atractiva pareja: Claudia Osborne y José Entrecanales. 👩‍❤️‍👨 La hija de Bertín Osborne, ilusionada con el hijo de uno de los grandes empresarios de España. ¡No te lo puedes perder! 📰✨ #princesaleonor #leonordeborbon #tamarafalco #princesadeasturias #maruesadegriñón #claudiaosborne #joseentrecanales #noticias #revista #hola #revistahola #portada #actualidad

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on

Per la seva banda, la filla de Bertín Osborne va deixar enrere la seva vida a Nova York el 2017 i va decidir començar de zero a Espanya, moment en què va recórrer al 'coaching' per a reorganitzar la seva vida. Fruit de la seva experiència vital ha decidit escriure un llibre d'autoajuda que acaba de publicar sota el nom 'El millor de tu', que va presentar fa pocs dies en una entrevista al programa 'Viva la vida'.

En aquesta primera obra, Claudia Ortiz ha obert completament el seu cor, parlant sobre els episodis més complicats de la seva vida com van la pèrdua de la seva mare Sandra Domecq quan era una nena o la bulímia que ha aconseguit superar gràcies a la seva força i tenacitat. En aquesta entrevista, va confessar que travessa un moment «molt dolç», tot i que no va voler revelar cap dada de la seva situació sentimental. «Estic molt feliç. Aquí ho deixo», va aclarir amb un somriure.


Comentaris

envia el comentari