Enrique Ponce amb ullesres de sol i abric negre

Sorpresa per la nova feina d'Enrique Ponce: Fa el salt als escenaris

El torero aposta per un rumb professional molt diferent

Des que Enrique Ponce va trencar la seva relació amb Paloma Cuevas, i en va inciar una nova amb Ana Soria, està irreconeixible. Ja no és el torero discret i seriós que semblava, sinó que fa servir les xarxes socials per presumir d'amor i fins i tot ha apostat per un nou 'look'.

Però això no és tot, també ha optat per emprendre un nou rumb professional sobre els escenaris. Sí, com ho estàs llegint. Vol ser cantant al mateix temps que torero, tal com va fer Jesulín de Ubrique en el seu moment.

L'Enrique cantant

Fa temps que sabem que Enrique Ponce sap cantar, especialment ranxeres. Tant és així que quan està en festes amb amics, entre els quals es troba Luis Miguel, s'anima a cantar ranxeres. És més, l'any 2017 no va dubtar a participar en el disc 'Materia flamenca' del grup 'Materia prima'. Ho va fer interpretant amb aquest la cançó: 'Háblame bajito'.

Doncs bé, sembla que ara està disposat a aprofitar aquesta faceta artística per assolir nous horitzons professionals. La revista 'Diez Minutos' ha donat a conèixer en exclusiva aquest projecte que té el torero. Segons la publicació, Enrique ja té gravat el que seria el seu primer disc de deu cançons, que, a més, inclou un duet amb Julio Iglesias, amb el qual manté una gran amistat.

De la mateixa manera, en aquesta exclusiva també s'explica que el torero està negociant amb diferents discogràfiques amb l'objectiu de trobar la idònia per a llançar al mercat aquest treball musical que li permetria mostrar la seva nova faceta.

Sembla que Ponce està il·lusionat amb aquest projecte. No obstant això, els seus seguidors taurins no han fet bones crítiques. Aquests, que el consideraven un professional seriós, se senten defraudats pel comportament que té des que està amb Ana Soria. I segur que el nou disc farà que ho estiguin encara més. Els seguidors no volen que una figura com ell es converteixi ara en un Jesulín, qui va provar sort en el món de la música amb un 'Toda, toda'.