Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

La portada que deixa de pedra a 'Sálvame': 'Els meus fills han aguantat insults'

Un famós rostre de Telecinco s'ha sincerat en una exclusiva

Avui 'Sálvame' és portada de la revista 'Lecturas'. Ho és perquè una de les seves col·laboradores no ha dubtat a concedir una exclusiva a aquesta publicació. Exclusiva en què se sincera i exposa els durs moments que ella i la seva família han travessat recentment. Ens referim a Marta López, que fa poc era acomiadada de Telecinco per la seva actitud davant el coronavirus. No obstant això, ha tornat a incorporar-se a la cadena.

La sinceritat de la col·laboradora

Aquest any està sent especialment dur per a l'ex-concursant de 'Gran Hermano'. Primer, perquè aquest mes de març descobria, junt amb tot Espanya, que el seu nuvi (Alfonso Merlos) li estava sent infidel. I és que en una entrevista 'online' en directe, feta durant el confinament, es va veure que estava acompanyat per Alexia Rivas. El cas es va popularitzar a la televisió com 'Merlos Place'.

Per altra banda, fa unes setmanes, Mediaset acomiadava a Marta López per la seva actitud irresponsable, ja que va fer una festa durant la pandèmia. Aquesta situació va fer molt de mal a Marta López. Tant és així que a 'Lecturas' ha reconegut que «ha estat molt pitjor que el 'Merlos Place'». Això sí, ha manifestat, en relació amb aquesta festa, que «estava amb amigues al Starlite, a l'aire lliure i complint amb totes les mesures de seguretat. Em penediré tota la vida d'haver posat aquestes imatges que podien ferir la sensibilitat la de la gent».

https://www.instagram.com/p/CGB8VVBhgBI/

Respecte al seu acomiadament ha reconegut en l'exclusiva que no s'ho esperava i que li va causar un gran dolor: «Em va donar un atac d'ansietat quan vaig veure el comunicat. Estava amb els meus dos fills grans i va ser incòmode». Així mateix, ha afirmat que «he estat quinze dies a casa plorant tot el dia. Ho he passat molt malament».

De la mateixa manera, en aquest sentit ha dit que la situació també ha estat molt dura per a la seva família, especialment per als seus fills. En concret, ha exposat que «he hagut d'aguantar insults i que cap nen volgués jugar amb els meus fills (...) Al meu fill de tretze anys li van dir: 'Per culpa de gent com la teva mare, va morir el meu avi'».

El seu retorn a 'Sálvame'

Una part molt interessant de l'exclusiva de l'ex-concursant de 'GH' ha estat el relat que ha fet del seu retorn al seu lloc a 'Sálvame'. En aquest sentit, ha manifestat que la seva tornada ha estat dura per la rebuda que ha tingut per part d'alguns companys. Exactament ha indicat que s'ha portat una gran decepció amb dues persones en concret. D'una banda, amb Lydia Lozano, amb la qual la seva relació d'amistat s'ha trencat. D'altra banda, amb Belén Esteban de la qual ha dit: «No m'ha escrit. Jo era l'empestada d'Espanya. Era molt difícil fer algun tipus de declaració amistosa».

Així mateix, ha reconegut que s'ha sentit més estimada i cuidada pels seus companys a 'Ya es mediodía'. Això sense passar per alt que ha indicat que un dels seus principals suports en aquests durs moments ha estat el seu xicot, Efrén Reyero. Ha exposat que, tot i els rumors que indiquen que aquest podria estar enganyant-la, ella confia en ell. És més, té clar que, de moment, almenys, vol continuar amb la relació.