María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'

Jorge Javier trenca els tabús de Mediaset i revela la gran mentida de María Teresa

La presentadora feia broma durant la publicitat sobre la pena que intentava donar en directe

La bona imatge de María Teresa Campos es va esvaint a mesura que van passant els anys i les seves aparicions en televisió ja no són el que eren. Lluny de la seva imatge sòbria i elegant, ara la presentadora està quedant en l'estacada i la seva última entrevista al 'Deluxe' la deixa en evidència. Les seves males formes i comentaris despectius cap a Jorge Javier Vázquez han protagonitzat el 'Sálvame' d'avui. El presentador català s'ha obert en canal i ha expressat la seva decepció amb María Teresa Campos, la seva companya de feina des de fa més de vint anys.

El presentador tampoc s'ha tallat i ha revelat el que va passar dissabte durant l'entrevista de la Campos. Tot i que la comunicadora mostrava en directe un to trist i defensiu, demanant anar-se'n a casa tota l'estona per què estava cansada, sembla que la realitat era una altra. Vázquez ha explicat que quan tallaven el programa i se n'anaven a publicitat, María Teresa es partia de riure i deia que podia seguir allà tota la nit si fes falta.

Vázquez ha afegit que a partir d'ara trenca tota mena de relació amb el 'clan' Campos, descartant participar en cap dels programes en què elles participin. Aquest tema no acaba aquí, ja que el català ha explicat que la seva mare no està gens contenta amb el que va dir l'entrevistada i, a més, ha admès que no sap ni el que li hauria fet si se l'hagués creuat.

La Campos es queda sense amistats a la televisió

Si temps enrere les Campos tenien grans amics en els mitjans, aquests van desapareixent i desaproven completament les actituds de la presentadora, que estaria perdent tots aquests modals dels quals havia fet bandera en el passat.

I és que després del que va passar dissabte, Jorge Javier Vázquez va anunciar que a partir d'aquest moment trencava tota la relació que pugués tenir amb qualsevol de les Campos, ja que no li surt a compte seguir mantenint amistat amb elles i un tracte que ja no es basa en el respecte, l'afecte i la cordialitat que es tenien fa uns anys. Ara serà difícil que la 'saga' torni a coincidir amb el presentador català a qualsevol dels programes que presenta.