Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Pell de gallina: Emotiva carta d'Ana Obregón a Alessandro Lequio

L'actriu agraeix al pare del seu fill per donar-li el més important de la seva vida

Nou post d'Ana Obregón. L'actriu ha publicat un escrit en què parla sobre com es troba cinc mesos després de perdre al seu fill Álex Lequio, que va morir el passat mes de maig, víctima del càncer amb només 27 anys. Ana està fora dels focus i pantalles i desitja recuperar-se després una pèrdua tan dura.

Ana compta amb el total suport de la seva família, els seus amics i del pare d'Aless, Alessandro Lequio. Tots dos s'enfronten a una pèrdua tan dura com la d'un fill i l'actriu ha volgut dedicar-li unes afectuoses paraules.

L'emotiva carta d'agraïment d'Ana Obregón a Alessandro Lequio

«Gràcies, Alessandro per haver-me donat no només el més important de la meva vida, sinó la vida. Perquè el dia en què va néixer el nostre fill Aless, aquest dia en realitat qui va néixer vaig ser jo», ha començat la carta, que ha acompanyat de diverses fotografies dels seus moments més feliços al costat del seu fill, el seu «guerrer de llum».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gràcies Alessandro @alessandrolequiosr per haver-me donat no només el més important de la meva vida, sinó "la vida". Perquè el dia en què va néixer el nostre fill Aless, aquest dia en realitat qui va néixer vaig ser jo. És curiós, no puc recordar res de la meva vida abans de tu Aless, com tampoc puc recordar aquests mesos sense tu. S'ha esborrat tot. L'única cosa que sento cada segon amb el que em queda de cor són els 27 anys que ens vas regalar d'immensa felicitat, amor, lluita, exemple i genialitat. Encara que ara m'hagi convertit en un pou buit de vida sense tu i ple de tristesa es que la teva ànima s'ha enamorat eternament a la nostra. I això, a vegades, em permet respirar. Gràcies per haver-nos triat com a pares meva guerrer de llum. #eternamentejuntos #alessforever

Una publicació compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

«És curiós, no puc recordar res de la meva vida abans que tu, Aless, com tampoc puc recordar aquests mesos sense tu. S'ha esborrat tot. L'única cosa que sento cada segon que em queda de cor són els 27 anys que ens vas regalar d'immensa felicitat, amor, lluita, exemple i genialitat», ha escrit Anna des del seu profund dolor.

La mort del seu fill Álex ha deixat Ana Obregón enfonsada i es troba «en un pou buit de vida sense tu i ple de tristesa». L'actriu ha demanat al seu fill que acompanyi a la seva ànima i també a la del seu pare Alessandro en aquest camí que comencen a recórrer sense Álex i que tan trist està sent. «Gràcies per haver-nos triat com a pares, guerrer de llum meu», finalitza el seu missatge.