Emma García primer pla

Emma García roba el famós projecte amb el qual Carlota Corredera esperava tornar

Emma García està molt il·lusionada amb la proposta de Telecinco

Emma García es tornarà a posar al capdavant d'un nou espai televisiu en qüestió de setmanes. A Telecinco, tenen posades moltes esperances en la presentadora basca malgrat la cancel·lació de Viva la vida. En un primer moment, el format que conduirà li ho havien proposat a una altra cara coneguda de la casa.

Telecinco tenia previst, inicialment, oferir aquest espai a Carlota Corredera. Tot i això, a última hora, van canviar de plans i van considerar que Emma era l'opció més interessant. Per tant, l'exdirectora de Sálvame pateix un altre revés nou.

Després de gaudir d'unes vacances merescudes, Emma García tornarà a la feina amb les piles carregades, però també amb la il·lusió de posar en marxa una modalitat nova, on tindrà l'oportunitat de deixar el seu segell. S'encarregarà de dirigir ¿Quién es mi padre?, un programa que abordarà la història dels fills il·legítims dels famosos, segons Bluper. Per tant, tot fa indicar que durant una època hi haurà molt d'entreteniment a Telecinco. Apareixeran noves cares i detalls desconeguts d'alguns personatges molt importants de la premsa del cor.

Carlota Corredera
Carlota Corredera es queda sense feina per culpa d'Emma García. | gerard

Des de la cadena, volen donar-li un paper rellevant a aquest espai, per això sabien que no podien confiar-li-ho a qualsevol. Carlota Corredera apareixia a totes les quinieles com a la gran favorita per presentar-lo. De fet, només ser acomiadada de Sálvame, ja advertia que tenia sobre la taula altres propostes.

Es va poder tractar d'una promesa per part de la direcció, però, en realitat, no hi va haver cap oferta en els darrers mesos. Ningú ja no es recorda de Carlota Corredera, que ha quedat relegada a un segon pla per la seva defensa a ultrança de Rocío Carrasco.

Consideren que Emma García és la persona més capacitada per conduir-ho. En aquests moments, l'estratègia de Telecinco consisteix a fer un gir radical als seus programes i això inclou apartar certs professionals. Tanmateix, Emma té un lloc segur a la cadena, ja que compta amb el vistiplau de Vasile. L'italià hi té una fe cega. Li ha confiat unes quantes idees i el paper exercit amb els seus magazins ha estat sempre força bo. Ningú no pot discutir la seva bona feina.

A això, cal sumar-hi que Emma García compta amb l'afecte dels espectadors. Transmet molta calma i confiança a l'audiència i això se n'aprecia als resultats. Res a veure amb Carlota Corredera. La gallega s'havia guanyat l'odi de la gent i no només ho plasmaven a través de les xarxes socials. També, en el seguiment dels espais, que queien en picat amb el pas de les setmanes.

Emma García sona amb força

Emma García també sona amb força per tornar a les tardes del cap de setmana. A Telecinco, la col·loquen com a la gran favorita per posar-se al capdavant d'un format que relegui Ya es verano. Aquest espai ha registrat uns índexs d'audiència molt baixos i la seva continuïtat està descartada.

Això sí, la idea que se li planteja seria diferent de Viva la vida o, si més no, aquesta és la intenció de la cadena. Es treballaria amb una altra productora i amb un grup de col·laboradors diferents. Necessiten una renovació, encara que això no afecti Emma García.

Mentrestant, Carlota Corredera s'ha de conformar a veure els bous des de la barrera. Fa uns dies, desmentia a les xarxes socials que li oferissin un programa. «Només puc dir que no em consta», va escriure. Emma García li ha guanyat la batalla a Carlota Corredera des del primer minut. Així doncs, té el lloc garantit i ningú no ho discuteix.

▶️ Vídeo del dia