Primer pla de María Verdoy

María Verdoy confirma la ruptura després d'estar mesos intentant que tot vagi bé

María Verdoy diu adeu en el seu millor moment

María Verdoy ha estat una de les protagonistes més destacades de l'estiu a Telecinco. Verdoy és una professional a qui hem conegut aquests últims anys per ser copresentadora de Viva la vida.

Donava pas als vídeos introductoris dels temes que tractaria el programa d'Emma García. Tanmateix, la periodista valenciana va haver de veure com el programa que l'havia fet saltar a la fama s'acomiadava per sempre.

I tot després que Telecinco volgués fer un canvi substancial a les tardes dels caps de setmana després de cinc anys en antena. Volien un programa diferent, i malgrat que les audiències de Viva la vida eren bones, van deixar molts treballadors a l'atur.

María Verdoy confirma el final en el seu millor moment

Molts es van buscar la vida i van ser recol·locats en altres programes, fins i tot canviant de grup de comunicació i millorant les seves condicions laborals. Va ser així per la bona feina feta aquests últims anys a la cadena principal de Mediaset.

En el seu cas, la jove va ser una de les professionals que va veure com els seus caps decidien confiar en ella. La posaven al capdavant d'un programa que havia conduït fins en aquell moment Sonsoles Ónega.

Captura de María Verdoy a 'Viva la vida'.
La valenciana ha confirmat que ha marxat del programa. | Mediaset
 

Recordem que després del comiat d'Ónega, Joaquín Prat va ocupar aquest lloc de presentador a Ya es mediodía. Però va ser per només uns dies, perquè Prat se'n va anar de Telecinco per gaudir del seu mes de vacances.

▶️ Vídeo del dia

Així, María Verdoy i Miquel Valls van ser els encarregats de conduir durant el mes d'agost un espai que va deixar molt clar que la valenciana és una periodista tot terreny. No li ha fet por posar-se al capdavant d'un format que va heretar de Sonsoles Ónega.

L'emotiu comiat de la valenciana, que es queda a l'atur

La veritat és que durant el mes d'agost tot han estat afalacs per a Verdoy. I ha fet un tàndem fantàstic amb Miquel Valls.

María Verdoy al plató de 'Viva la Vida'.
María Verdoy és una gran professional, ara a l'atur. | Mediaset
 

Tanmateix, aquest dimecres, María va viure un dels seus dies més tristos a Telecinco després del que va suposar el comiat de Viva la vida el 24 de juliol passat.

I és que havia de dir adeu a aquesta curta etapa com a conductora de Ya es mediodía. Abans d'acabar el programa d'ahir, tots dos han volgut pronunciar unes paraules d'agraïment i s'han afalagat mútuament com a bons companys.

Valls s'ha dirigit als tertulians Marta López i Jorge Pérez confessant-los que «ens ho hem passat molt bé i tot s'ha fet des de l'afecte». Unes paraules que deixen entreveure el bon rotllo que hi ha entre els presentadors i els col·laboradors que han passat per la taula de cor durant tot aquest mes.

Verdoy sorprèn amb la imitació de la seva vida

María Verdoy ha parlat així del seu company i ho ha fet visiblement emocionada. «Ets un grandíssim presentador i no he pogut tenir més sort», li ha confessat.

Després de les paraules, Miquel Valls, amb els ulls plorosos, ha finalitzat el programa dient que «ha estat un plaer. Demà ja torna Joaquín Prat».

María Verdoy a la platja.
María Verdoy es queda sense feina. | Agències
 

A més, el dia del seu comiat la periodista ha sorprès tothom. I és que ha cantat, com si fos Shakira, el tema Si te vas.

Ara caldrà saber què serà de María Verdoy i del seu company de batalles després d'aquest breu pas per Ya es mediodía. Sens dubte, l'ex de Viva la vida confia que la direcció de Mediaset li doni una nova oportunitat. I tot després de guanyar-s'ho amb esforç i dedicació durant els anys que l'hem vist a Telecinco.