Primer pla d'Ana María Aldón

Ana María Aldón sap que Ortega Cano estarà amb un home després de la separació

Ana María Aldón s'assabenta de les intencions del seu marit quan es quedi sol

Ana María Aldón i el seu marit continuen vivint en un clima de tensió permanent. Ja són pocs els qui consideren que el matrimoni pugui arreglar-se i encara es confia menys en aquesta possibilitat després de les últimes paraules del seu marit a una revista.

Ana María Aldón es despatxava sense complexos al programa on col·labora cada cap de setmana. Després de fitxar per Ya es verano, l'actual dona d'Ortega revelava una de les intimitats que més ha pogut fer mal al torero aquests últims mesos.

I és que la modista de Sanlúcar de Barrameda afirmava que el pare de Gloria Camila i José Fernando no dormia amb ella. Així doncs, confessava que tots dos dormien en llits separats des de fa temps i aquest detall tan rotund deixava entreveure que el matrimoni estaria ferit de mort.

Ana María Aldón ja sap què farà el seu marit quan se separin

El torero no va quedar callat i va assegurar que aquestes paraules d'Ana María li semblaven «molt fortes» i que no entenia «que parlés així del seu marit».

Però a més de la mala relació existent, s'hi afegeix la situació de Gloria Camila amb Aldón. Sí, perquè totes dues no es poden ni veure. La colombiana ha estat i serà un dels grans pilars del seu pare en aquesta crisi, però la veritat és que mai el deixarà sol en el pitjor moment.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón s'assabenta de qui estarà a càrrec del torero | CatalunyaDiari

Ja se n'ha acomiadat perquè ha posat rumb a la finca d''El Dorado' on s'enregistrarà durant els dos pròxims dos mesos el reality Pesadilla en el Paraíso.

De fet, la fillastra d'Ana María Aldón és una de les estrelles més potents d'aquest format que vol fer ressorgir les audiències de Telecinco. Però, el cas és que la colombiana li ha encarregat una cosa urgent a un dels seus principals suports que té a la vida, el seu xicot David.

▶️ Vídeo del dia

El torero estarà cuidat per un jove que tots coneixem

Li ha encarregat que es preocupi tant com pugui del seu pare, ja que vol que el torero estigui protegit aquest temps en què la noia no podrà estar al seu costat.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
Ortega Cano es temia el que ha acabat passant | GTRES

I és que Gloria Camila no ha volgut deixar a l'atzar cap detall abans de desplaçar-se fins a la província de Cadis per participar en aquest nou reality de Mediaset. Són dos llargs mesos en què pot passar de tot i la separació podria arribar abans del que pensem.

Això sí, els últims dies hem vist rebaixar una mica el to d'Ortega Cano. I més aviat sembla que està expectant que la seva dona faci el pas de separar-se.

No obstant això, el que queda clar és que la noia ha deixat ben lligat que el seu pare pateixi el mínim possible. I David serà l'home que n'estigui pendent les 24 hores.

David, la parella de Gloria Camila que té una missió durant la seva absència

Sap que està molt sol i el jove és la persona ideal perquè en un moment donat pugui recórrer a ell si es veu acorralat. David, la parella de Gloria Camila, és un noi que no sol aparèixer als mitjans de comunicació i sempre s'ha caracteritzat per la seva discreció.

Gloria Camila i Wolo
David tindrà cura del seu sogre mentre Gloria estigui concursant al reality | Instagram

A més a més, el de Cartagena manté una genial relació amb el seu sogre i és normal veure'l entrar a casa seva a Fuente del Fresno per visitar-lo o acompanyant-lo a fer diverses gestions diàries. Gloria Camila i David surten junts des de l'any 2019 i es van conèixer perquè tots dos formaven part de la mateixa colla d'amics.

Aquest vivia a Alcobendas quan van començar la relació, però ara viuen junts. A més, el jove estudia Magisteri a la Universitat Autònoma de Madrid i es porta a les meves meravelles amb Chema, el cosí de Gloria Camila, amb qui comparteix la seva passió pel futbol.