Primer pla de Terelu Campos a 'Sálvame'.

Terelu Campos anuncia l'embaràs i aprofita per explicar com va anar el tractament

Terelu Campos està vivint un moment irrepetible

Terelu Campos és una de les grans presentadores de Telecinco, tot i que ha estat un temps exercint de col·laboradora. Ha reprès les regnes de la seva carrera i, actualment, és un rostre fonamental dins de Sálvame, per això dona grans notícies. La seva màgia és que pot informar sobre els personatges del moment i sobre ella mateixa, fa totes dues coses a la perfecció.

Terelu Campos ha anunciat que una famosa de Mediaset vol quedar-se embarassada i farà el pas final més aviat que tard. Estem parlant de Marta Riesco, la xicota d'Antonio David Flores, que suposadament vol «el lot complet». María Patiño ha confirmat aquesta informació i assegura que la reportera i el seu xicot no trigaran a ampliar la família.

Terelu té prou informació per assegurar que la substituta d'Olga Moreno vol portar un bebè al món en un futur pròxim. «Té un projecte imminent que no està vinculat a la seva faceta professional, ha pres una decisió que afecta la família del seu xicot. Vol quedar-se embarassada», va explicar Patiño llavors mentre Campos li donava la raó.

Primer pla de María Patiño.
Terelu Campos i María Patiño comuniquen una gran notícia. | GTRES

Terelu coneix perfectament com funciona el món de l'espectacle, per això no es limita a parlar dels famosos d'actualitat. També comparteix aspectes de la seva vida amb el públic i l'última cosa que ha fet ha estat revelar que va estar en tractament psicològic. Va estar sortint amb el tertulià Pipi Estrada, que no es va portar bé amb ella.

Campos ha revelat que l'expert en esports la va enganyar de manera sistemàtica, però ella estava enamorada i no se n'adonava. Va pensar que anar a teràpia era una bona opció; de fet, li va servir per comprovar alguna cosa: allò no tenia solució. La psicòloga li va recomanar que hi tallés com més aviat millor, ja que això que havia passat era massa greu.

Terelu Campos se sincera i explica la dura realitat

Terelu té clar que el millor per no ofendre és deixar de banda la hipocresia, per això, no només parla de l'embaràs de Marta Riesco. Ha accedit a compartir detalls de la seva vida, alguns força durs, perquè vol que els espectadors la coneguin de debò. Reconeix que la seva relació amb Pipi va estar carregada de polèmica des del primer moment, ni els experts els van poder ajudar.

«Sí, vaig estar en una teràpia de parella i va ser amb algú a qui estimo molt, amb Marcela. La teràpia consistia a anar cadascú per separat i després anar junts. No va anar a la primera sessió d'anar junts, però sí a la tercera i Marcela em va mirar i em va dir que no tenia solució», explica la presentadora.

Fotomuntatge de Pipi Estrada amb Terelu Campos.
Terelu Campos té un mal record de la seva exparella. | CatalunyaDiari

Campos reconeix que els seus sentiments per Pipi eren sincers, per això ho va intentar tot abans de trencar la relació. Segons ha explicat, el periodista li va advertir d'alguna cosa: guanyaria molts diners parlant dels seus secrets. Estrada va complir la seva paraula i es va passejar per una infinitat de platós airejant les ombres del romanç, fins i tot va escriure unes memòries íntimes.

Terelu Campos assumeix que no ho ha passat bé

Terelu ha aprofitat el seu moment de protagonisme per explicar com va ser el tractament que va seguir al costat de la seva exparella. No va servir de res perquè ell tenia altres motivacions, és possible que només estigués interessat en la fama i els diners. La mare d'Alejandra Rubio assegura que no ha deixat de rebre missatges de Pipi en un to poc cordial.

«No he contestat mai els missatges incendiaris, carregats d'injúries i calúmnies a companys d'aquest programa. No n'he esborrat ni un i no ha rebut mai una contestació», promet Campos. Només pretén que el periodista la deixi respirar, ho va passar molt malament al seu costat i no en vol saber res.

▶️ Vídeo del dia