Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andreíta, preocupada per la seva situació econòmica en enxampar-la venent la seva roba

Andrea Janeiro s'ha quedat estupefacta davant del gest d'aquesta familiar

És cert que Andrea Janeiro està força desvinculada de la seva família paterna, però això no impedeix que estigui al dia de tot allò que els hi succeeix. Així, ha pogut saber que hi ha rumors que indiquen que un dels seus membres podria estar travessant alguna dificultat econòmica.

Aquestes xerrameques han sorgit perquè s'ha fet públic que està venent la roba per Internet. En concret, qui ha procedit a guanyar diners amb el seu vestidor no és cap altra que la seva tieta Beatriz Trapote, la dona de Víctor Janeiro.

Primer pla de Beatriz Trapote somrient
Andrea Janeiro ha vist Beatriz Trapote guanyar diners d'una manera inesperada | GTRES

Andrea Janeiro ja sap què fa Beatriz Trapote

La filla gran de Jesulín, com la majoria de joves de la seva edat, és molt activa a les xarxes. I això li ha servit per descobrir el que està fent Beatriz. Sí, perquè seguint el compte a Instagram ha pogut saber que ven la roba usada.

La mateixa periodista és qui ha comunicat als seus seguidors que ha posat a disposició de tot el món, previ pagament per descomptat, una gran quantitat de peces de roba seva. Les ha posat a la venda a la coneguda plataforma Micolet, on hi ha moltes famoses que fan el mateix que ella.

D'aquesta manera, pretén desprendre's de roba que ja no es posa per motius diferents i, alhora, guanyar uns diners. I això últim és precisament el que ha fet saltar els rumors que pot tenir problemes a la seva economia familiar. De moment, però, només són això, rumors.

Primer pla de Beatriz Trapote.
Andrea Janeiro ja sap que la seva tieta ven la roba usada per Internet | GTRES

Sigui quin sigui el motiu d'aquesta acció, la tieta d'Andrea no deixa d'ensenyar als seus fans la quantitat de vestuari que té a la venda. Per aquest motiu fa uns dies va pujar un vídeo a Instagramper recordar-ho. Vídeo en què apareix mostrant algunes de les peces i explicant que aquestes són de quan estava més prima, dels seus embarassos...

Així mateix, ha acompanyat aquell del següent text: «Família, us recordo que tinc llest El Armario de Bea Trapote a Micolet. És roba de segona mà nova i d'ocasió a bon preu. Aprofiteu l'oportunitat».

Bruses, faldilles, vestits i fins i tot pantalons texans són alguns dels articles que es poden adquirir ara de l'excol·laboradora. Pel que fa a preus, aquells oscil·len entre els 6 i els 50 € aproximadament. Fins i tot ven roba dels seus fills, com ara sabates o abrics, per exemple.

▶️ Vídeo del dia

Andrea Janeiro és conscient del complicat moment emocional de Beatriz Trapote

La filla de Belén Esteban s'ha sorprès amb el que està fent Beatriz, que darrerament s'ha tornat a posar al focus mediàtic. Primer ho ha fet perquè ha sortit a la llum el testimoni d'una dona que indica que en Víctor li ha estat infidel. Presumpta amant que fins i tot ha mostrat els missatges i les fotografies pujades de to que li ha estat enviant el torero durant uns quants anys.

Beatriz Trapote y Víctor Janeiro a Telecinco
Andrea Janeiro sap que Bea i Víctor ho han passat malament per la presumpta infidelitat d'ell | TELECINCO

I, segon, perquè ara s'ha quedat sola a casa amb els seus fills. El motiu és que el seu marit ha marxat a participar en el reality Pesadilla en el Paraíso, que començarà a emetre's properament. Un nou repte per al gadità a qui ella mateixa li ha desitjat la millor de les sorts.

Així, juntament amb una fotografia familiar, li ha escrit a les xarxes: «Sabem que ho faràs molt bé perquè ets autèntic. Et trobarem a faltar, però esperarem fins que finalitzis la teva experiència per poder abraçar-te i fer-te tots els petons de bona nit que et guardarem en una capseta. Feliç aventura».