Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega diu que ha trencat la relació anterior per començar amb un famós nou

Sonsoles Ónega no pot amagar què farà ben aviat amb aquest famós

Sonsoles Ónega va fer tremolar Mediaset després que, de sobte, anunciés a través d'un comunicat d'Atresmedia que començava una nova etapa professional.

Sonsoles Ónega deixava enrere 15 anys a Mediaset, dels quals cinc els va passar presentant Ya es mediodía. Era un programa d'èxit i la protagonista del dia se sentia còmoda al capdavant d'aquest espai, però l'oferta que li van fer va ser irrefutable per a la televisiva.

I és que pocs s'esperaven que Sonsoles Ónega fer aquest gir tan radical a la seva carrera professional i deixés el grup de comunicació que li ho va donar tot.

▶️ Vídeo del dia

Sonsoles Ónega deixa la seva vida anterior per anar-se'n amb un altre

Mediaset va ser com la segona casa de Sonsoles. La mateixa presidenta de la productora que la va posar al capdavant de Ya es mediodía, Ana Rosa Quintana, es quedava en xoc després del seu comiat. No era conscient que la filla de Fernando Ónega volgués canviar de cadena i li va fer mal el seu adeu tan sobtat.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega es veu amb un altre famós després de la seva sortida de Telecinco. | Europa Press
 

La veritat és que Sonsoles se'n va anar de vacances ja enfocada en el seu nou projecte a Antena 3. Un projecte que començarà a caminar ben aviat i que l'omple d'il·lusió.

Serà un espai que previsiblement ocuparà les tardes d'Antena 3, tot i que encara no s'ha fet públic a quin horari podrem veure Sonsoles. Tanmateix, sí que sembla que el programa d'entreteniment de l'experiodista de Telecinco s'emetrà just abans de Pasapalabra.

Sonsoles assisteix a El Hormiguero el dimarts 6 de setembre

La veritat és que s'han filtrat molt pocs detalls sobre aquest nou programa de Sonsoles Ónega. I és possible que en pocs dies sapiguem més aspectes d'aquesta nova il·lusió televisiva de la periodista.

No obstant això, la periodista serà una de les convidades d'un programa de referència a Antena 3 des de fa més d'una dècada.

Sonsoles Ónega somrient amb els braços plegats
Sonsoles Ónega presentarà un nou programa a Antena 3. | Mediaset
 

La setmana que ve torna a la graella El Hormiguero de Pablo Motos. I ho farà amb quatre noms que segur que faran parlar molt.

Després d'unes llargues vacances, Pablo Motos tornarà a Antena 3 per posar-se al capdavant d'un programa seguit diàriament per milions d'espectadors.

El pròxim dilluns 5 de setembre l'espai d'entreteniment d'Antena 3 torna al seu horari habitual i començarà amb una convidada excepcional.

Expectació després de l'anunci de Pablo Motos

Chanel Terrero serà la primera famosa que s'assegui aquesta nova temporada al plató d'El Hormiguero. Però també dues grans sorpreses d'aquesta primera setmana de programa hi seran dimarts i dimecres.

Primer pla de Pablo Motos mig somrient
Pablo Motos ha sorprès amb una convidada especial a l'inici de temporada de 'El Hormiguero'. | GTRES
 

El cas és que Antena 3 ha volgut que dues ex de Mediaset, Sonsoles Ónega i Paz Padilla, siguin les convidades d'aquest inici de  temporada del programa de Pablo Motos.

Sens dubte, hi ha molta expectació per saber que explicarà Sonsoles Ónega d'aquesta sortida abrupta de Telecinco. Falten moltes incògnites per resoldre sobre el seu passat i el present de la televisiva a la cadena principal d'Atresmedia.

Sorprèn també la presència de Paz Padilla com a entrevistada en el format d'Antena 3, ja que la gaditana encara té relació amb Telecinco. I tot després de ser readmesa després d'arribar a un acord per la demanda que va interposar Padilla contra Mediaset per acomiadament improcedent.