Rosa Benito plorant

Rosa Benito descobreix qui és el pare dels seus fills i intenta que torni a aparèixer

Surt a la llum el curiós favor que li va demanar Rosa Benito a la seva neboda

És evident que Rosa Benito ha viscut un estiu força atrafegat. L'excunyada de La más grande ha hagut de bregar durant tots aquests mesos amb la pressió mediàtica després de l'estrena del segon documental de Rociíto.

Així mateix, les seves intervencions al plató de Ya es mediodía han disminuït dràsticament i, en tot aquest temps, es manté allunyada de les càmeres. Això sí, malgrat que està centrada gaudint de les vacances, a la col·laboradora no se li oblida llançar alguna indirecta dirigida a la seva neboda per Instagram.

Mentre Rosa Benito cerca a l'hemeroteca alguna cosa per posar contra les cordes Rociíto, aquesta, per la seva banda, continua fent-ne ressó cada vegada que s'emet un nou episodi de la seva docusèrie. En aquesta ocasió, en l'última temporada d'En el nombre de Rocío, Rociíto ha explicat les trucades desesperades que li va fer la seva tieta fa anys sobre Amador Mohedano.

Rosa Benito va acudir desesperada a la seva neboda

El darrer mes de juliol, Rosa Benito va ser testimoni de com s'inaugurava, per fi, l'esperat museu Rocío Jurado a Chipiona. Sens dubte, aquest assumpte va estar en boca de tothom perquè ningú coneixia el veritable motiu pel qual aquest recinte obria les portes 16 anys després de la mort de Rocío Jurado.

Tot i això, l'últim episodi de la docusèrie de la filla de La más grande ha revelat un dels problemes que es va presentar en obrir el museu llavors. «Sempre he volgut obrir el museu, però en les condicions que ella es mereixia. No vincularia el nom de Rocío Jurado amb absolutament res que estigués fora de la legalitat», es justificava.

Per descomptat, una altra de les qüestions que ningú no podia evitar preguntar-se era la següent: per què Amador Mohedano va ser apartat de tot allò que estava relacionat amb el museu? Així mateix, la dona de Fidel Albiac ha relatat la realitat oculta sobre aquesta història.

Després de la mort de l'artista, l'exmarit de Rosa Benito es va posar al capdavant del projecte del museu, decisió que tenia el vistiplau de l'hereva universal. Tot i això, el problema va arribar el 2012, quan el mateix alcalde de Chipiona va trucar a Rociíto per confessar-li què havia fet Amador Mohedano. «Antonio Peña, em va trucar per dir-me que tenia un problema. La policia havia denunciat que Amador organitzava festes fins a altes hores de la matinada a la nau on s'instal·laria el museu», explicava.

Va ser en aquell moment quan Rociíto li va dir a l'alcalde de Chipiona que fes el que hagués de fer, per això aquest decidís prescindir dels serveis de Mohedano. Després de prendre's aquesta determinació, Rosa Benito va optar per trucar diverses vegades a la seva neboda.

«Quan a Amador el fan fora, Rosa em truca diverses vegades desesperadament per demanar-me, per favor, que Amador continués al museu perquè era l'única manera que es quedés a Chipiona», deia.

Així mateix, tal com relata la neboda de Benito, la col·laboradora no volia veure el seu exmarit ni en pintura pels conflictes que tenia amb ell aleshores. D'aquesta manera, va acudir a la filla de La más grande per evitar que fessin fora del projecte el pare dels seus fills.

Primer pla de Rosa Benito
El contingut de les trucades de Rosa a la seva neboda surt a la llum. | Telecinco

«Rosa no volia per res del món que Amador tornés a Madrid, però jo no soc la mainadera de ningú. Rosa no em pot dir que jo soc la responsable d'haver fet fora Amador del museu o d'haver tornat a Madrid i perjudiqués Rosa», concloïa Rociíto.

Rocío Carrasco contundent sobre el seu oncle: «no em fiava»

D'altra banda, la neboda de Rosa Benito també ha confessat que, malgrat que el seu oncle era el principal responsable del museu, no se'n refiava del tot. Per aquesta raó, la mare de Rocío Flores va acudir a un notari perquè tingués present totes les caixes que arribaven.

«Li dic al meu oncle que vull una acta de recepció amb un notari. Alhora aviso el meu cosí perquè avisés el notari. Li demano ajuda al meu cosí perquè no em fio d'Amador. I crec que, fins i tot en presència del notari, alguna m'ha colat. N'estic segura. Hi ha una cosa que no trobo i hauré d'investigar-ho», assegurava.

No hi ha cap dubte que aquestes declaracions de la filla de La más grande no han deixat ningú indiferent. Sobretot, el fet que Rosa Benito hagi pregat a la seva neboda perquè el seu exmarit continués al capdavant del projecte per evitar trobar-lo a tot preu a la capital.

▶️ Vídeo del dia