Concursants de 'Secret Story'

Silenci a Telecinco: «La meva mare em va abandonar, vaig créixer en un centre de menors»

'Secret Story' ha estat testimoni del dur episodi d'una de les seves concursants

Ahir a la nit, el plató de 'Secret Story' es va quedar absolutament en silenci i no va ser precisament pel mal moment que travessa Adara. Va ser per descobrir el gran secret que ocultava una de les seves concursants.

En concret, una d'elles va revelar que havia estat abandonada per la seva mare i que havia crescut en un centre de menors, on ho va passar molt malament.

La persona que va explicar aquest capítol tràgic de la seva vida va ser l'última expulsada per l'audiència, Emmy Russ.

 

Emmy Russ parla de la seva dura adolescència a 'Secret Story'

Emmy, de nacionalitat alemanya, ha estat clarament una de les grans sorpreses del reality. Abans no era coneguda a Espanya i ha donat molt joc perquè és la reina d'aquesta mena de programes al seu país. L'espiral de conflictes en què ha participat ha provocat la seva expulsió.

Després de fer-la fora, es va mostrar emocionada durant tota la vetllada. Finalment, va acabar confessant el seu secret: havia estat abandonada per la seva mare quan era adolescent.

De la mateixa manera, no va dubtar a explicar com va succeir aquesta situació dolorosa i inesperada. Va explicar que va passar quan tenia 17 anys i vivia amb ella a Alacant, tot i que no es portaven bé. Sembla que un dia va tornar a casa i «estava completament buida, inclòs el meu passaport».

«Jo no sabia què fer i vaig anar a una comissaria per demanar ajuda. Estava sola i no sabia què fer amb la meva vida. Al mòbil, vaig veure que l'última ubicació de la meva mare era l'aeroport. Sabia que se n'havia anat».

Aleshores va relatar que de tot el que va saber després. «Ella em va voler donar una lliçó perquè ens portàvem molt malament. La policia em va ingressar a un centre de menors i vaig entendre que allò seria casa meva durant un temps».

«Ho vaig passar molt malament. No sé com centres així són legals. Colpejaven els nens, a mi, de vegades, sense motiu; deies coses que no els agradava i et tractaven molt malament». 

En aquest punt va dir: «Vull donar un toc d'atenció a les persones responsables que revisin millor aquests llocs. Hi ha molts nens patint i estan tractant malament milers de menors innocents».

Emmy Russ agraeix l'acollida dels seus companys de 'Secret Story' 

Una amiga d'Emily va explicar que ara ja han recuperat el tracte amb la seva mare. Així i tot, l'experiència que va viure quan era jove l'ha marcat per sempre. Per això no li ha anat bé que la tanquessin en una casa durant el reality.

Al seu torn, com va confessar a Luis Rollán: «Tinc un trauma per fregar el terra. Era el primer que ens obligaven a fer quan ens despertàvem al centre».

Malgrat tot, ha aconseguit fer bones amistats durant el programa i a qui va voler agrair tot l'afecte que li han donat. Per això, es va acomiadar de manera sincera i emocionada. «Volia donar-vos les gràcies per acceptar-me a la casa tal com soc».

«També per donar-me suport, especialment a Luis Rollán i Isabel Rábago. Us vull dir que hi ha poques persones tan bones com vosaltres. Us mereixeu el millor i us desitjo una gran estada».

«Ho he passat bé, però també ho he passat malament. Espero que no tingueu els moments de baixada que he patit jo i que seguiu endavant. Us estimo molt, Luis i Isabel, gràcies per tot».