Primer pla d'Isa Pantoja somrient

L'emoció de Chabelita en veure que ha de dir d'ella Julián Muñoz

Isa Pantoja es quedava impactada davant les paraules que li dedicava Julián Muñoz a la seva docusèrie

La docusèrie de Julián Muñoz ha causat un gran impacte, especialment dins del clan Pantoja. Tot i que de moment l'única que s'ha pronunciat sobre això ha estat Chabelita.

«Suposo que parlarà de la relació amb la meva mare i com va acabar tot. Jo no sé res del que dirà perquè era molt petita», comentava en un primer moment Isa.

«La meva mare ho ha passat força malament perquè des del primer moment en què mantenen una relació la premsa se li va tirar a sobre, per a ella va ser un calvari», explicava.

«No sé què dirà, però pel que he vist... això és per parlar-ne malament», advertia Pantoja  sobre el que planejava dir l'exalcalde de Marbella.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós
Isa Pantoja té un bon record de Julián Muñoz | Europa Press

I sembla que les seves pors acabaven fent-se realitat, ja que el testimoni de Muñoz ha suposat un cop duríssim per a la tonadillera. «Si està malament imagineu com li pot afectar això...»

Per la seva banda, Julián Muñoz sorprenia parlant clarament sobre la seva relació amb Isa. «Jo m'ho vaig passar bé a aquella casa, La Pera, amb la nena».

«Érem dues ànimes soles perquè la nena i jo teníem una joguina en comú, Caifàs, un gos petit... aquest gos era jo assegut, la nena donant voltes i el gos darrere d'ella», recordava emocionat.

Julián Muñoz a la seva docusèrie
Julián Muñoz a la seva docusèrie | Telecinco

«Acabava ella i em posava jo. Després jugàvem al professor i alumne, teníem complicitat», assegurava.

Així, Julián deixava clar que se sentia molt unit a la petita Isa. «Li tenia molt d'afecte, l'estimava molt, et diré més, no m'importaria veure-la, per res, l'estimo molt i si molesta la mare... al meu cor no mana ningú», sostenia.

Isa Pantoja reacciona a les paraules de Julián Muñoz

A més, l'exalcalde també relatava el que va ser capaç de fer per aconseguir que Pantoja portés la nena a veure'l a la presó.

«Quan jo ja estic al tercer grau, vaig haver de forçar que la nena em visités. Parlo amb Isabel Pantoja per telèfon i li vaig dir que estava a deu minuts d'aquí, que m'enviés a la nena i me la va enviar amb Teresa Pollo».

Aquesta seria l'última vegada que Julián i Chabelita es van veure les cares, ja que poc després l'exalcalde de Marbella i Ia de 'Marinero de Luces' trencaven la seva relació.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Julián Muñoz i Isabel Pantoja van estar junts molts anys | GTRES

«Va venir la nena, vam estar parlant a l'escalinata de la casa, possiblement la nena no se'n recorda».

«La nena em va dir: 'Per què no torneu la meva mare i tu?' És una ànima innocent, crec que avui dia ho continua sent, sinó, no li passarien les coses que li passen», comentava.

A més, Muñoz també defensava el paper que havia tingut Dulce Delapiedra, mainadera de Pantoja, en la criança de la jove.

«La que l'ha criat ha estat Dulce. Jo no discuteixo que estimi a la nena, no ho discuteixo, ni a Kiko, però qui es preocupava d'aquesta nena era Dulce, per a l'escola, els deures, el lavabo... tot».

Julián Muñoz amb posat seriós
Julián Muñoz recordava amb pena la seva estada a la presó | Xarxes socials

I també oferia el seu punt de vista sobre Kiko Rivera. «Kiko ha estat un noi independent sempre, però li agradava venir a casa, noi que a mi no m'ha fet mai un crit, sempre amb respecte».

Sobre el Dj, Julián assegurava que no li agrada veure'l patir: «No m'agrada veure que està patint, perquè està patint». I sobre la guerra amb la tonadillera afegia: «Al seu fill Kiko l'ha deixat al p... carrer».

Mentre que per la seva banda, Chabelita ha reconegut haver quedat impressionada. «Em quedo amb els bons records».

La col·laboradora de El Programa de Ana Rosa assegurava tenir sentiments contraris, ja que malgrat que va parlar d'ella i del seu germà, el cert és que no li va agradar res el que va dir de la seva mare.

«Ella em va dir plorant que estava molt enamorada i que no podia estar amb ell, que si volia anar a veure'l, podia», revelava la jove.

«Per mi va ser dur perquè explica coses que deixen la meva mare com que estava obsessionada pel poder i que va estar amb ell pels diners i això no m'agrada».