Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pablo Motos mig somrient

Pablo Motos es queda mut a 'El Hormiguero' en escoltar quan va perdre la virginitat

Pablo Motos va viure el seu moment més vergonyós aquest dimarts a 'El Hormiguero'

Pablo Motos  va viure una de les seves entrevistes més vergonyoses al plató de ElHormiguero. Tot i fer més de 15 anys que presenta el programa d'Antena 3, encara hi ha convidats que deixen mut el presentador valencià.

El de Requena va rebre al seu programa els actors protagonistes de la pel·lícula A través de mi ventana, que s'estrenarà a Netflix el divendres 4 de febrer.

L'entrevista més incòmoda de Pablo Motos a 'El Hormiguero'

La pel·lícula versa sobre la versió del fenomen editorial juvenil de l'escriptora veneçolana Ariana Godoy. L'actriu pamplonesa Clara Galle fa de Raquel, una noia que està perdudament enamorada del seu veí Ares, interpretat per l'actor donostiarra Julio Peña.

Pablo Motos amb Clara Galle i Julio Peña a 'El hormiguero'
Clara Galle va deixar Pablo Motos mut | atresmedia

Pablo Motos ha confessat que Clara Galle i Julio Peña tenien 3 i 5 anys quan va sortir el primer programa del Hormiguero el 2006. «Jo us he de semblar Matusalén», ha dit el presentador.

«Bé, una mica», ha reconegut l'actriu navarresa una mica avergonyida. D'altra banda, el presentador d'Antena 3 ha volgut saber què li semblava la mida del plató. «És com la plaça de l'Ajuntament de Pamplona, que sembla molt gran quan donen el 'chupinazo' però és més petita», ha sostingut la noia.

Pablo Motos, en xoc en sentir quan va perdre la virginitat

El moment incòmode de l'entrevista va arribar quan els actors convidats van comentar el sexe que hi ha a través de mi ventana. I és que tots dos van treballar amb un coach per a les escenes més íntimes.

«Jo animo totes les produccions que si hi ha escenes de sexe hi hagi un coach d'intimitat. Cal treure ferro a l'assumpte, hi ha coses que desconeixes o amb les que no et sents segur o incòmode amb tu mateix i aquesta persona mitjana entre els actors i el director».

Clara explicava que aquest coach «és una persona que et dona molta seguretat i et fa estar còmoda durant el rodatge de les escenes de sexe», ha assegurat la navarresa, que ha deixat entreveure quan va perdre la virginitat.

«A mi m'enganxa quatre mesos abans, i m'enxampa...», ha confessat la jove de 19 anys sense poder aguantar el riure per l'inesperat comentari. Pablo Motos no donava crèdit al que acabava de sentir.

Clara Galle i Julio Peña parlant a 'El Hormiguero'
Clara Galle i Julio Peña van ser entrevistats a 'El Hormiguero' | atresmedia

A més, Clara Galle revelava al programa d'ahir que quan li agrada un noi, investiga sobre ell a les xarxes. «Jo era fan del que és el meu xicot ara (Albert Salazar) i abans d'estar amb ell em sabia tota la vida i tot el que havia rodat», ha afirmat l'actriu.

«Un dia vaig anar a una discoteca a Pamplona amb una amiga i hi havia un noi molt maco que no sabia qui era. I vaig arribar a casa a les quatre del matí i no vaig parar fins que el vaig trobar a Instagram a les cinc del matí. Li vaig escriure, vaig quedar-hi i vam estar sortint dos mesos», ha dit la convidada.

«Em vaig haver d'amagar darrere d'un arbre per poder sortir del Retiro»

A més, el fenomen de A través de mi ventana ha provocat que Clara Galle expliqués què li va passar a la passada Fira del Llibre de Madrid.

Primer pla de Pablo Motos
Pablo Motos va tenir aquest dimarts una entrevista molt sensual | GTRES

«M'encanta llegir i me'n vaig anar sola, llavors hi havia gent que era molt fan d'un altre tipus d'autores, però que eren de l'estil d'Ariana Godoy. I quan vaig arribar em ve una noia, me'n venen dues, em venen cinquanta, seixanta, setanta ... Em vaig haver d'amagar darrere d'un arbre per poder sortir del Retiro», ha dit la navarresa, a qui Motos ha preguntat per la fama.

«Crec que encara no li he posat el nom de fama... No sé, estic com una mica Hannah Montana, perquè vaig a la universitat, torno... Això sí, tinc els peus a terra perquè estic estudiant i segueixo tenint a la meva mare donant-me canya», ha confessat.