Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Bisbal ha celebrat l'aniversari de la seva filla des de lluny

Els fills de David Bisbal, junts per primer cop, i tothom es fixa en el nen

Els seguidors de David Bisbal, sorpresos després de veure una fotografia del fill mitjà del cantant

David Bisbal està pletòric de felicitat amb la seva família, i així ho demostra sempre que pot a través de les xarxes socials. La vida li va molt bé, malgrat haver estat un temps sense treballar per la pandèmia de la covid.

El cantant d'Almeria és un gran pare i els seus tres fills són el més important per a ell. Ara mateix, Bisbal es troba treballant i no desitja res més que retrobar-se amb la seva dona Rosanna Zanetti i els seus tres petits.

David Bisbal està de gira pels Estats Units
David Bisbal està acabant la gira pels Estats Units i vol tornar a Espanya per veure els seus fills | GTRES

Així, el d''Operación Triunfo' vol oblidar els darrers retrets que va rebre per part de la mare la seva ex, Elena Tablada, i per això busca centrar-se en el que li importa més des que està amb la seva dona, la model Rosanna Zanetti.

David Bisbal, tot un pare per partida triple

El cas és que David Bisbal és molt a prop de tornar a Espanya, ja que ha estat immers en la seva gira de concerts als Estats Units després de l'aturada per la pandèmia. Així que, és clar, troba a faltar la seva família perquè fa un mes que no els veu físicament, i està desitjant tornar a estar al seu costat.

«Portem molt malament la distància. Em reconforta que almenys estic amb els nens i parlem molt», confessava la seva dona, Rosanna Zanetti.

I encara que es poden veure gràcies a les videotrucades, Bisbal ha estat la gran absència a l'aniversari de la seva petita Bianca, la menor dels seus tres fills. I és que a la dona de David Bisbal li ha fet molta llàstima no poder comptar amb el seu marit per celebrar el primer any de la seva nena.

Fotomuntatge de l'habitació de la filla de David Bisbal i Rosana i el cantant amb el seu nadó
Rosanna Zanetti i David Bisbal amb un dels seus fills, en una imatge d'arxiu | GTRES / INSTRAGRAM

Rosanna Zanetti publicava a través del seu compte d'Instagram la festa d'aniversari de la seva filla petita on va estar Matteo, el primer fill en comú de la parella. A més a més, hi va anar Ella, la filla gran del cantant andalús fruit de la seva història d'amor amb Elena Tablada.

«Feliç aniversari, la meva Bianca. La princeseta de la casa, dolça i riallera, que omple les nostres vides d'alegria i tendresa. T'estimem infinitament», publicava Rosanna Zanetti al seu perfil d'Instagram.

Tots es fixen en Matteo, el primer fill en comú de Bisbal i Zanetti

A col·lació de les imatges que ha penjat, es pot veure els tres fills del cantant junts, però alguna cosa ha cridat l'atenció dels fans. El cas és que un gran nombre d'admiradors han deixat missatges sobre els canvis físics d'un fill en concret: Matteo, de dos anys i mig.

Imatge de Rosanna Zanetti mirant a càmera i somrient
Rosanna Zanetti i David Bisbal fan una parella feliç | EUROPA PRESS

Com s'aprecia a les fotografies, el primer fill en comú del matrimoni actual de David Bisbal té els mateixos rínxols que el seu pare. «Matteo ja té rissos?» preguntava una seguidora.

«Depèn del dia. Però sí, té els cabells ondulats», contestava Rosanna Zanetti. «Però si té més rínxols que el seu pare, o aquests rínxols de Matteo igual al seu pare», deien els comentaris dels fans més acèrrims de David Bisbal.

Fa poc temps, en una aparició pública de la model, Rosanna Zanetti comentava sense embuts com era la seva vida familiar. Així, explicava que la seva filla Bianca està «deliciosa» i que s'assembla molt físicament a una neboda del cantant.

«Ni Matteo ni Bianca s'assemblen a mi», confessava. El que també assegurava és que Matteo, el mitjà dels tres fills de l'artista, té «una mica de gelosia» perquè era «el príncep. Bianca li idolatra i Matteo a ella», confessava la model.