Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la reina Letícia amb les infantes Cristina i Helena

El moviment d'Helena i Cristina que encén les alarmes de la reina Letícia

Leticía està molt pendent del que facin Cristina i Helena durant els pròxims dies

Letícia segueix amb molta atenció tots els moviments que realitza la infanta Cristina. Després d'anunciar la separació d'Iñaki Urdangarin, la germana del rei comença a moure fitxa i ja ha pres una decisió. En companyia de la seva germana Helena té previst fer un viatge durant els pròxims dies.

La darrera setmana ha estat molt complicada per a ella. Va comprovar per mitjà d'una revista com el seu marit l'enganyava amb una altra dona. Per aquest motiu, va intentar refugiar-se al seu domicili de Ginebra, procurant no ser retratada pels mitjans de comunicació.

Ara, Cristina es prepara per a una nova vida, que possiblement li porti moltes novetats. Després d'aquesta ruptura matrimonial se li podrien obrir les portes de la casa de Letícia. A la Zarzuela no veurien malament un possible apropament amb ella i amb Helena.

Infanta Cristina somrient
La infanta Cristina es prepara per a una nova vida | GTRES

Durant els darrers anys han intentat apartar-les de la Casa Reial amb el propòsit de salvaguardar la imatge de la institució. Les dues infantes tenien un tracte molt proper amb l'emèrit i amb Urdangarin, fet que no estaven disposades a acceptar.

De moment, les germanes del rei tenen previst desplaçar-se durant els pròxims dies a Abu Dhabi per reunir-se amb Joan Carles. Així ho explicaven aquest dimecres a Cuatro al dia . Mentrestant, l'exjugador d'handbol continua amb la seva vida a Vitòria, molt centrat en la feina i la família.

La rutina que seguia darrerament s'ha vist alterada a conseqüència de la persecució mediàtica. Tant a l'entrada com a la sortida de la feina, un grup de periodistes l'esperen a ell i a la nova parella.

Amb aquest viatge a Abu Dhabi, Cristina té intenció de posar al dia el seu pare sobre les noves circumstàncies personals. I no estarà sola, ja que en aquests moments tan complicats estarà Helena. Saben que l'emèrit no ha encaixat gens bé la ruptura, i molt menys les formes.

Des de la distància, Letícia intenta estar assabentada de tot el que fan les infantes. Malgrat que estiguin apartades del dia a dia de la Família Reial, no vol que amb els seus actes puguin fer malbé la Corona.

En un primer moment, segons va revelar la periodista Carolina Pons a Ya son las ocho , aquest desplaçament es produiria la setmana vinent. Es pensa que dimarts o dimecres i en principi s'allargaria com a mínim fins diumenge.

Les infantes Elena i Cristina parlant
Letícia podria obrir la porta de la Zarzuela a Cristina i Helena | GTRES

Ha explicat que es tracta d'un «viatge que està organitzat des d'ahir (dimarts) i depèn dels vols». Abans de reunir-se amb el seu pare va voler tenir una trobada amb Urdangarin, que es va celebrar el cap de setmana passat a Suïssa. Van mantenir un moment familiar, amb tots els fills presents, com va recollir la revista Lecturas.

Cristina podria apropar-se a Letícia després de trencar el matrimoni

Cristina sap que el seu pare està molt enfadat amb la separació. No assumeix del tot bé aquesta ruptura, sobretot després del tracte que se li va dispensar a l'exesportista al seu dia. Tampoc no entén que hagi permès la publicació d'unes fotos seves amb una altra noia, traint la confiança de la seva dona.

Letícia i la resta de membres de la família reial han optat per mantenir el silenci. L'únic que s'hi ha pronunciat ha estat Pau, el fill de la parella, que molt amablement s'ha encarregat de revelar-ne alguns detalls.

La reina Letícia i la infanta Cristina en un acte institucional
Letícia i Cristina van ser molt amigues al passat | GTRES

En principi, les dues germanes es desplaçarien per separat per anar a veure Joan Carles. Cristina des de Ginebra, mentre que Helena faria el mateix des de la capital d'Espanya.

En els pròxims dies s'espera tenir més informació sobre el futur que espera a la infanta. Mentrestant, Letícia no els hi treu l'ull de sobre.