Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño, a punt d'anar a la presó pel que ha dit una companya seva de Telecinco

María Patiño ha donat explicacions sobre un assumpte força seriós

María Patiño, periodista i presentadora de Telecinco, ha revelat que està molesta amb un rostre de la cadena per un motiu important. Suposadament, aquesta persona ha tramat una estratègia per a denunciar-la pel civil i penal. Parlem de la reportera Marta Riesco, l'actual parella d'Antonio David Flores, que s'ha proposat convertir-se en una estrella.

La gallega assegura que sempre ha opinat sobre Marta Riesco des de l'objectivitat, però ha revelat que té motius per a fer tot el contrari. Pel que sembla, la reportera està darrere d'un pla macabre que podria portar la presentadora de 'Socialité' a la presó. Aquest episodi ha sortit a la llum al programa 'Sálvame', i els espectadors s'han quedat sense alè en qüestió de segons.

María Patiño acusa Marta Riesco d'haver col·laborat amb algú per a intentar buscar-li un problema judicial bastant seriós. Afortunadament per a ella, l'estratègia ha sortit malament, i la nòvia d'Antonio David ha quedat al descobert en un dels moments més complicats de la seva trajectòria. Tot i això, la col·laboradora de 'Sálvame' assegura que no li té rancúnia i entén que vulgui defensar els seus drets.

La jove reportera és al centre de la notícia, però no se sent còmoda sent la protagonista de la trama i no sap com parar. Els experts pensen que l'error que ha comès «no és estar amb una persona coneguda, és estar amb Antonio David Flores». L'exmarit d'Olga Moreno és possible que s'estigui beneficiant d'aquesta situació, però Riesco ha fet malbé la seva carrera periodística.

Patiño ha explicat públicament que té molts problemes amb Riesco, però vol opinar d'ella objectivament. Pensa que la reportera «té dret a la intimitat, però no ha volgut acceptar què és un personatge públic». Ningú s'imaginava que Marta Riesco suposadament hagués maquinat una estratègia tan perillosa.

María Patiño revela el secret: «Està desfigurada»

María Patiño ha revelat que Marta Riesco està darrere d'una estratègia legal amb el propòsit de ficar-la a la presó, encara que no ha aportat proves. Hi ha molta gent que té dades de la reportera, però ningú ha posat sobre la taula cap argument de pes. La presentadora de 'Socialité' no vol tirar més llenya al foc, però no pot evitar ser sincera.

Fotomuntatge de Marta Riesco i María Patiño
Marta Riesco i María Patiño s'han convertit en grans enemigues | Catalunya Diari

Opina que «les ànsies de popularitat» han estat l'origen de tots els mals de Riesco, que actualment «està desfigurada». La periodista gallega té molta experiència al món del cor, i ha descobert quin l'error que ha comès Marta. «No es pot estar a tot arreu, perquè jo no sé si hi ha la reportera, la nòvia o l'amiga. Ja em perdo», explica a 'Sálvame Lemon Tea' .

Marta Riesco no ha donat resposta a les acusacions que ha rebut, però és possible que traslladi el conflicte als tribunals. No vol creuar el límit perquè pretén «continuar sent periodista», així que a partir d'ara els seus enemics hauran d'asseure's a la banqueta. És possible que María Patiño hagi de demostrar la cruel acusació que ha fet sobre la noia.

María Patiño explica la trama: «Ha atiat la discòrdia»

La gallega sempre s'ha caracteritzat per ser una periodista compromesa, per això no ha tingut més remei que assenyalar la seva nova enemiga. «Marta Riesco ha atiat la discòrdia, perquè demanen que jo vagi a presó, però els ha sortit malament la jugada. De moment, no estic autoritzada a explicar les grans mentides d'Antonio David, de la seva filla, Rocío Flores, i de la seva nòvia, Marta Riesco».

La reportera ha contractat dos advocats diferents perquè li portin els assumptes judicials. Està disposada a lluitar pels seus drets i exigeix que la deixin seguir fent de periodista. Caldrà esperar per a veure qui és la guanyadora d'aquesta guerra tan interessant per al públic.